Baker Tilly is expert-partner bij de 'Startersfabriek' (matchmaker voor starters) te Gent

Hulp bij de opstart van je eigen zaak

De startersfabriek biedt aan elke pre-starter, starter en prille groeier in Gent de mogelijkheid via een platform door experts professioneel ondersteund en/of begeleid te worden. Ze matchen je met de juiste mensen en reiken je alle expertise aan op 1 website. Zowel digitaal via het online platform als fysiek via workshops, events, beurzen ..

Elke 2de en 4de dinsdag van de maand is er een StarterssalonJe krijgt er gratis advies van onze experten, je kan er netwerken met andere (pre)starters en krijgt er een hapje en drankje bovenop.

Ontdek er meer over op

www.startersfabriek.be

Baker Tilly Belgium = uw expert/partner

Wij willen iedere pre-starter, starter en prille groeier in Gent op maat begeleiden van bij de start van hun eigen zaak. En dit op vlak van financiële, fiscale en juridische begeleiding en overleg met bankier en/of financier.

Wij kunnen u verder helpen met expertises rond belastingen, boekhouding, businessidee, businessplan, digitalisering, groei, intellectuele eigendom......
Ontdek hier nog meer expertises

    Quentin Van de Vondel

    Quentin Van de Vondel

    Onze contactpersoon Quentin Van de Vondel helpt u volledig op maat rond Accountancy, fiscaal en juridische advies en advies rond financieringsstructuren.

    Contacteer hem vrijblijvend