Geannuleerd: gratis Atelier - Lijderschap of leiderschap?

Add to Calender 2021-12-01 17:30:00 2021-12-01 17:30:00 Geannuleerd: gratis Atelier - Lijderschap of leiderschap? | Baker Tilly In 3 korte stukjes training wordt er tijdens het atelier Leiderschap of leiderschap? interactief en praktisch gewerkt rond uitdagingen die zeer herkenbaar zijn voor elke leidinggevende. Concrete tips die meteen praktisch toepasbaar zijn, vormen de kers op de taart. Een mooie kans om eens op een andere manier in contact te zijn met ondernemers of bedrijfsleiders uit je netwerk of je omgeving. https://www.bakertilly.be/nl/events/geannuleerd-gratis-atelier-lijderschap-of-leiderschap Regenboog 2, 9090 Melle Baker Tilly helpdesk@bakertillybelgium.be Europe/Brussels public
Einde voorzien rond
Regenboog 2, 9090 Melle

Inschrijven

Wil je geprikkeld en geïnspireerd worden? Rond een thema waar elke ondernemer of bedrijfsleider dagelijks mee te maken heeft?

Het gratis atelier Lijderschap of Leiderschap? is een mooie kans om eens op een andere manier in contact te zijn met ondernemers of bedrijfsleiders uit je netwerk of je omgeving. Het is niet enkel een sterk netwerkmoment, maar ook inhoudelijk bijzonder boeiend: in 3 korte stukjes training, gelinkt aan uitdagingen die zeer herkenbaar zijn voor elke leidinggevende, wordt er interactief en praktisch gewerkt. Concrete tips die meteen praktisch toepasbaar zijn, vormen de kers op de taart.

Voor wie?

Voor elke leidinggevende die weet dat leiding geven niet evident is. Die weet dat het heel wat kennis en skills vraagt om op een constructieve manier mensen aan te sturen zodat de resultaten behaald worden, de medewerkers tevreden blijven, en hijzelf/zijzelf als leidinggevende vol energie blijft:

 • zaakvoerders
 • ondernemers
 • bedrijfsleiders en/of hun HR Manager of Personeelsverantwoordelijke

Programma

18.30: onthaal
19.00: Start atelier

 • Verwelkoming 
 • Workshop
  • De vraag van Adam beantwoorden: 
   Hoe stimuleer je de motivatie van je medewerker? Over betrokken motiveren. 
  • Hoe vermijd ik een post-it manager te worden: 
   Hoe voorkomen dat jij als leidinggevende het werk van je medewerkers doet? Over met vertrouwen delegeren. 
  • De kurken laten knallen op het goede moment: 
   Hoe geef je feedback? Over feedback geven met impact. 
 • Voorstelling HR Consultancy Services & Payroll 

21.00: netwerkmoment

Spreker

Lieven Nissens, HR Consultancy Director

Katty Remory, Partner - Trainer - Consultant, Penta Management

Locatie

Inschrijven?

De workshop gaat door in een groep van maximaal 20 personen. Schrijf u dus zo snel mogelijk in want de plaatsen zijn beperkt. Bij voldoende interesse worden er extra sessies gepland. 

Inschrijven