Vastgoedinvesteringen in het buitenland

Add to Calender 2021-02-24 13:00:00 2021-02-24 13:00:00 Vastgoedinvesteringen in het buitenland | Baker Tilly Een overzicht van de basisprincipes die u in het oog moeten houden bij vastgoedinvesteringen in het buitenland, zowel op het vlak van inkomstenbelastingen, vermogensbelasting als voor schenk- en erfbelasting. https://www.bakertilly.be/nl/events/vastgoedinvesteringen-het-buitenland-1 Andromeda Hotel & Thalassa, Oostende Baker Tilly helpdesk@bakertillybelgium.be Europe/Brussels public
Einde voorzien rond
Andromeda Hotel & Thalassa, Oostende

Inschrijven

De voorbije jaren hebben Belgen veel geïnvesteerd in vastgoed in het buitenland. De coronaperiode heeft die tendens nog wat versterkt.

In deze opleiding krijgt u een overzicht van de basisprincipes die u moet in het oog houden bij vastgoedinvesteringen in het buitenland, zowel op het vlak van inkomstenbelastingen, vermogensbelasting als voor schenk- en erfbelasting.

Aansluitend gaan we dieper in op de investeringen in enkele landen waar vandaag wel vaak wordt geïnvesteerd: Frankrijk, Spanje en Portugal.

Doelgroepen

  • Vastgoedbemiddelaars
  • Vastgoedpromotoren
  • Bedienden
  • BIV-stagiairs

Spreker

Dany De Decker, Partner / Fiscaal accountant

Locatie: Andromeda Hotel & Thalassa, Oostende