Forensic audit

Wij bieden een one-stop oplossing voor een volledige ondersteuning op juridisch, audit technisch en technologisch vlak. 

Vrijblijvend kennismaken?     

Vraag een afspraak

 

Ervaren team

Onze forensic auditteams worden geleid door Frank Staelens. Frank is erevoorzitter van het Instituut van Forensische Auditoren. Hij heeft 26 jaren ervaring met forensic audits. Frank is Certified Fraud Examiner, Registered Forensic Auditor, Certified Security Advisor en Certified Mediator in Commercial Affairs.

Lees het artikel van Frank Staelens op iclg.com (International Comparative Legal Guides) over "Corporate investigations: laws and regulations in Belgium"

Geavanceerde technologieën

Wij gebruiken geavanceerde technologieën om boekhoudingen en gegevensdragers te analyseren. Wij gebruiken analysetools waarmee boekhoudingen kunnen worden gescand op frauderisico’s, ongebruikelijke transacties/trends en interne controleproblemen. Wij gebruiken forensische software waarmee gedeletete informatie op gegevensdragers kunnen worden gerecupereerd en indicaties van vervalsing kunnen worden gedetecteerd. 

Samenwerkingsverbanden

Wij zijn oprichter van het Network for Investigation & Litigation Support (NILS), een netwerk van Belgische nichekantoren.

Voor meer informatie over NILS, klik hier

NILS is aangesteld als experten panel van Beluga Insurance Solutions voor de ondersteuning van hun verzekerden tegen bestuurdersaansprakelijkheid en GDPR compliance/cyber risico’s.