5 nieuwe vennoten voor Baker Tilly

Persbericht

Accountancy, audit- en advieskantoor Baker Tilly sluit een succesvol jaar af met de benoeming van 5 nieuwe vennoten.
Hierdoor telt de organisatie 22 equity partners. De nieuwe gezichten zijn Christophe Habets, Stijn De Coen, Tom De Brabanter, Michèle Van Maele en Steff Siau. 

Nieuwkomer vanuit de Big Four

Nieuwkomer Christophe Habets, Bedrijfsrevisor, gerechtelijke expert en rechter bij de handelsrechtbank in Luik, is de nieuwkomer in de groep. Met 20 jaar ervaring in een Big Four-kantoor maakt hij bewust de overstap naar Baker Tilly. Zijn beslissing werd voornamelijk gemotiveerd door de persoonlijke aanpak naar klanten en de sterke samenstelling van het team. 
“Baker Tilly beschikt over het juiste model voor een succesvolle en toekomstgerichte dienstverlening. Met lokale klanten en echte specialisten heeft het kantoor de ideale basis om ondernemers verder te helpen”, benadrukt Christophe Habets.

Groeien met focus op een persoonlijke aanpak

Die focus op een persoonlijke aanpak staat ook voor de andere nieuwe vennoten centraal. 

Dat bevestigt kersverse vennoot Steff Siau, Gecertificeerd fiscaal accountant en  Accountancy Partner: “Als organisatie in de dienstverlenende sector staat of valt Baker Tilly met haar mensen. Als vennoot wil ik alles in kracht stellen om mensen te begeleiden in hun groei en mee te bouwen aan een sterk verhaal.”

Stijn De Coen, Bedrijfsrevisor en Audit Partner voegt hier aan toe: “Respect, vriendelijkheid en vertrouwen zijn waarden die Baker Tilly weerspiegelen. In de afgelopen 9 jaar heb ik Baker Tilly sterk zien groeien: nieuwe kantoren, verdubbeling van het aantal medewerkers en grotere klanten. Maar we blijven een persoonlijke en open communicatie behouden naar klanten. Door dit wederzijds respect en vertrouwen onderscheiden we ons ook.”

afbeelding_website_vennoten

v.l.n.r. Christophe Habets, Stijn De Coen, Tom De Brabanter, Michèle Van Maele, Steff Siau

Verder bouwen aan een succesverhaal

Baker Tilly kende het afgelopen jaar een mooie groei. Het bedrijf sluit 2023 af met een omzet van 26,5 miljoen euro, een stijging van 19% ten opzichte van 2022. Daarnaast werd een nieuw kantoor geopend in Waregem. Michèle Van Maele, Gecertificeerd fiscaal accountant en Accountancy Partner, werkt mee aan de verdere marktontwikkeling van het nieuwe kantoor.

“Mijn plan is om de accountancy afdeling in Waregem verder uit te bouwen en van hieruit een netwerk op te zetten in de rest van West-Vlaanderen. Bovendien wil ik ons team verder uitbreiden en begeleiden.”

Tom De Brabanter, Fiscaal accountant en Partner, voegt toe: ”De trein van Baker Tilly gaat serieus vooruit. Mijn ambitie is om als equity partner mee aan boord te springen en mee de targets te realiseren.”

Ook Olivier Willems, bestuurder van Baker Tilly, kijkt met een optimistische blik naar de toekomst: “Nieuwe partners betekent meer mogelijkheden. Door de uitbreiding van het team van vennoten kunnen we ons blijven specialiseren en diversifiëren. En dat zorgt enkel voor mooie vooruitzichten.”

Over Baker Tilly
Baker Tilly is gespecialiseerd in accountancy, CFO-as-a-service, ESG & sustainability, fiscaal advies, juridisch advies, audit, waarderingen, bedrijfsrapportering, bedrijfsoverdracht, familiale planning, successieplanning en HR consultancy services. De groep heeft vestigingen te Aalst, Brussel, Gent (Melle), Luik (Soumagne), Mechelen, Waregem en Zele en telt 200 medewerkers. 
Baker Tilly heeft de nodige slagkracht voor een optimale dienstverlening via multidisciplinaire teams, maar is tegelijkertijd kleinschalig genoeg om persoonlijk maatwerk te bieden. De kwaliteit en de kracht van een internationale speler, én de persoonlijke aanpak en prijs van een lokale speler: dat is Baker Tilly. Baker Tilly België is lid van het Baker Tilly netwerk dat tot de tien grootste van de wereld behoort en actief is in accountancy, audit, consultancy en corporate finance. Het netwerk stelt 41.000 mensen tewerk en heeft 703 kantoren in 145 landen.

 

Meer info over Baker Tilly:

www.bakertilly.be - www.bakertilly.global

Niet voor publicatie:

  • Perscontact: Peter Weyers, p.weyers@bakertilly.be, 09 272 72 10