Baker Tilly informeert getroffen werkgevers met oplijsting van gewestelijke steunmaatregelen

Persbericht

Voor vele ondernemingen is het momenteel alle hens aan dek. Vele werkgevers zien door het bos de bomen niet meer en doen beroep op hun servicenetwerk zoals Baker Tilly. Deze groep ondersteunt met 6 regionale kantoren Belgische kmo’s en zelfstandigen op het vlak van accountancy, boekhouden, fiscaal-juridisch advies, bedrijfsrevisoraat, waarderingen, bedrijfsrapportering, bedrijfsoverdracht, familiale en successieplanning maar ook HR Consultancy Services.

De meest urgente vraag die Baker Tilly de voorbije dagen binnenkreeg, was dan ook wat men als werkgever precies kan doen? Baker Tilly lanceerde deze ochtend daarom haar online newsletter met een oplijsting (per gewest) van alle steunmaatregelen die de overheid aanreikt op het vlak van personeel (o.a. tijdelijke werkloosheid, telewerk…), afbetalingsplannen RSZ & fiscus, indienings- en betalingstermijnen, hinderpremies voor sluitingen, subsidies… en dit voor kmo’s én zelfstandigen. Maar ook niet-Baker Tilly klanten kunnen deze survival kit gewoon raadplegen op deze weblink.

“Dankzij onze goed geïntegreerde multidisciplinaire teams (die bestaan uit bedrijfsrevisoren, accountants, fiscalisten, boekhouders, financiële experts, juridische en fiscale adviseurs, en H.R.-specialisten) en onze directe contacten met diverse overheden kunnen we heel snel schakelen in crisissituaties zoals deze”, zegt Lieven Nissens, HR Consultancy Director van Baker Tilly. “Met doelgerichte informatie en praktische tips dragen we ons steentje bij in het verlichten van heel wat terechte stress bij de werkgevers”.

Foto partners2018

Over Baker Tilly 

Baker Tilly is gespecialiseerd in accountancy, boekhouden, fiscaal advies, juridisch advies, bedrijfsrevisoraat, waarderingen, bedrijfsrapportering, bedrijfsoverdracht, familiale planning, successieplanning, advies Spanje, H.R.-services. De groep heeft vestigingen te Aalst, Brussel, Mechelen, Melle, Zele en Soumagne (Luik) en is 155 medewerkers sterk. Baker Tilly heeft de nodige slagkracht voor een optimale dienstverlening via multidisciplinaire teams, maar is tegelijk kleinschalig genoeg om persoonlijk maatwerk te bieden. Baker Tilly heeft de kwaliteit en de kracht van een internationale speler, en de persoonlijke aanpak en prijs van een lokale speler. Baker Tilly België is lid van het Baker Tilly netwerk dat tot de tien grootste van de wereld behoort en actief is in accountancy, audit, consultancy en corporate finance. Het netwerk stelt 36.332 mensen tewerk en telt 742 kantoren in 146 landen. Info: www.bakertilly.be

Niet voor publicatie 

  • Perscontact Baker Tilly: Lieven Nissens, HR Consultancy Director, l.nissens@bakertilly.be, 0491 12 71 24
  • Back up: Philip Bossuyt, Phibo Press Communication, philip@phibopress.com, 0477 24 64 43