Global Dealmakers: Cross-border M&A in 2021

Vakartikels

Door het coronavirus kenden M&A activiteiten in de eerste helft van 2020 een ongeziene daling. In de tweede helft van 2020 is herstel zichtbaar. Maar wat zijn de vooruitzichten voor de toekomst? En welke trends zijn vandaag zichtbaar? 

Door het coronavirus kende de M&A markt in de eerste helft van 2020 een moeilijk begin. De pandemie zorgde voor een historische daling van de M&A activiteiten, die ongezien was sinds de financiële crisis in 2009. 
In de tweede helft van 2020 herstelden de M&A activiteiten zich nagenoeg volledig. En dit herstel zet zich  ook nog door in 2021. 

Maar welke marktbewegingen zijn er zichtbaar? Welke markten beheersen vandaag de M&A markt? Welke regio’s hebben hun belangen vergroot? En welke sectoren hebben mee het herstel geleid en kenden zelf een groei ondanks de pandemie? 

Het jaarlijks Global Dealmakers report geeft een overzicht van de internationale M&A activiteiten in 2020 en de vooruitzichten voor 2021. 

Download het volledig rapport
 

Meer weten?

Als klant van Baker Tilly kunt u contact opnemen met Olivier Willems, Partner Corporate Finance, of uw dossierverantwoordelijke.
Nog geen klant? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.