Waarom werken bij Baker Tilly? Onze jonge wolven aan het woord

Baker Tilly investeert elke dag in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van de eigen medewerkers. Groeien in een bepaald vakgebied of nieuwe wegen inslaan, Baker Tilly helpt hen hierbij. 

Onze jonge wolven vertellen graag zelf waarom ze met veel 'goesting' bij Baker Tilly werken. Laat je door hen inspireren om ook voor Baker Tilly te kiezen. Een boeiende carrière staat ook jou te wachten. 

Heb je vragen?

Contacteer onze HR afdeling via hr@bakertilly.be
 

Elien Eeckhaut, teamlid 'Audit'

ELEE_rechthoek
Elien is Master Handelswetenschappen UGent

“De sterkte van een middelgroot kantoor is dat we steeds kunnen bijleren van veel collega’s en specialisten. Er heerst een familiale sfeer tussen de werknemers en vennoten.

Ik sta dicht bij de klant en er is een wederzijdse waardering.”

Thomas Boussauw, teamlid 'Audit'

THBO_rechthoek
Thomas is Handelsingenieur UGent

"Audits kunnen uitvoeren van A tot Z in plaats van slechts een onderdeel, de nodige vrijheid, aandacht voor work-life balans, een aangename werkomgeving, toffe collega's die elkaar allemaal kennen, ook van de andere teams. Dat zijn voor mij de redenen om voor Baker Tilly kiezen."

Claudia Van der Spiegel, teamlid 'Personal Tax'

CLSP_rechthoek
Claudia is Master Handelswetenschappen UGent

"Het is stimulerend om te kunnen meewerken aan een groeiend bedrijf. Permanente opleiding zorgt voor de nodige ondersteuning. Iedereen is aanspreekbaar, ook de vennoten. Hun deur staat altijd open voor vragen. Het is ook tof dat de collega's niet gewoon collega's zijn, maar ook vrienden."

Stefanie Logghe, teamlid 'Accountancy'

STLO_rechthoek
Stefanie is Master TEW UGent

"De klanten binnen onze afdeling zijn niet alleen de multinationals, maar kan evengoed een kapster om de hoek zijn. We zijn een hip kantoor met veel jonge mensen. De personeelsfeestjes en drinks op vrijdagavond zijn altijd fun met veel sfeer. Accountancy is helemaal geen saai beroep!"