groepsfoto_transparantie


Met 200 medewerkers maken we elke dag een impact bij ondernemers.
Dit doen we met teamwork, een echte doenersmentaliteit en vooral in een familiale sfeer.

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een eerste job in Accountancy, Audit, Consultancy of Corporate Finance?
Of ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? We ontmoeten je graag! 

 


Ontdek onze openstaande vacatures in de verschillende afdelingen. 
 

 


 


 

De sleutel tot succes is teamwork en kennis delen. Daarom gaan we uit van een vlakke structuur. Op dagelijkse basis werken onze verschillende afdelingen samen aan projecten. En bij vragen kan je altijd terecht bij collega’s of de verantwoordelijke partner. 

Ook al zijn we geen familiebedrijf, een familiale sfeer zit echt in ons DNA. Je goed voelen in je werkomgeving vinden we enorm belangrijk. We organiseren regelmatig afterworks en teambuildings. Ook op de werkvloer staat collegialiteit centraal. 

Jij staat aan het roer van je eigen loopbaan. We begeleiden jou actief in het realiseren van je ambities. En we investeren graag in opleidingen en cursussen die jouw groeitraject en carrière verder onderbouwen. 

Vroege vogel of juist helemaal niet? Via flexibele werkuren bepaal je zelf wanneer je werkdag start of begint. Zo kan je de ene dag wat langer doorwerken, en die tijd op een ander moment recupereren. Ook thuiswerk is een mogelijkheid.

Als bedrijf willen we een positieve impact maken op milieu en maatschappij. We zijn vandaag actief bezig om een plan uit te rollen om onze duurzaamheidsambities te concretiseren. Verder hebben we reeds met verschillende goede doelen samengewerkt.

Een aantrekkelijke verloning vinden we vanzelfsprekend. Daarnaast ontvang je extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques… In jouw loonpakket zit ook een laptop, bedrijfswagen en smartphone. 

Sfeer bij Baker Tilly

Sportevents, toffe teambuildings, nieuwjaarsfeest, personeelsfeesten....

Naast werken, vinden we ontspanning ook belangrijk. Daarom blijven we de vrijdagavond wel eens plakken op kantoor om nog iets te drinken. Of praten we bij met collega’s van andere kantoren op onze grotere teamevents. 

Meer weten over hoe het er bij ons aan toe gaat?

Ontdek de sfeer bij Baker Tilly

Please accept marketing cookies to watch this video


 

Start vandaag aan jouw morgen

Graag aan de slag in één van onze teams? Of meer weten over werken bij Baker Tilly? 
Stuur dan zeker jouw cv door via onderstaande formulier. We ontmoeten je graag bij een kop koffie om je mogelijkheden bij ons verder te bespreken. 

Shauni De Muyttere, onze corporate recruiter, neemt zo snel mogelijk contact met jou op. 

Spontaan solliciteren