Marc De Munter

Tax Partner

Marc De Munter is als Corporate Tax Partner verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van Belgische en internationale cliënten in diverse sectoren op het vlak van voornamelijk directe belastingen. Hij heeft een rijke ervaring inzake M&A fiscaliteit, bedrijfsoverdracht en opvolgingsproblematiek, vastgoedstructuren, financieringsstructuren, beleggingsfiscaliteit, collectieve beleggingsinstellingen, publiek-private samenwerking en incentives voor kaderleden en bestuurders.

Marc De Munter 2023 - cirkel

Marc is sedert oktober 2013 actief binnen de afdeling consulting van Baker Tilly. Voordien was hij 25 jaar actief als advocaat aan de Balie van Brussel, gespecialiseerd in fiscale advisering en procedures, eerst vijf jaar bij De Bandt, van Hecke & Lagae (thans Linklaters), vervolgens tien jaar bij Freshfields Bruckhaus Deringer en de laatste tien jaar bij DLA Piper. 

Marc is van opleiding Master in de Rechten (Gent), heeft een postgraduaat in de fiscaliteit in het Frans gevolgd aan de Ecole Supérieure des Sciences Fiscales (ICHEC) te Brussel en heeft een LL.M. behaald aan de London School of Economics.  In 2017 heeft hij ook het certificaat ‘Director Effectiveness’ bekomen bij Guberna te Gent. 

m.demunter@bakertilly.be

LinkedIn profiel