banner_subsidies

 

Zowel op Europees, federaal als regionaal niveau zijn heel wat subsidies beschikbaar voor startende, middelgrote en grote bedrijven. Onze experten maken ondernemingen wegwijs in het complexe subsidie-landschap. In samenwerking met onze Partner A-Chief screenen we voor welke subsidies u in aanmerking komt en begeleiden u doorheen de volledige aanvraag en opvolging. 

 

Wij matchen u aan de juiste subsidies

Onze partner A-Chief matcht uw bedrijfsprojecten, innovatie en groeiambities met de juiste subsidies en steunmaatregelen. We begeleiden u vanaf de aanvraag tot de opvolging van de uitbetaling. Voor de meeste subsidiedossiers werken we volgens het no-cure-no-pay principe. Wordt op het einde van de rit de subsidie niet toegekend? Dan moet u voor onze dienstverlening ook niets betalen. Zo wint u enkel als ondernemer. 

In een eerste gesprek sparren we samen over uw groeiambities en projecten en matchen die met de juiste subsidie. 

Onze ervaren subsidie-experten schrijven ijzersterke dossiers en ontzorgen u in het volledige subsidietraject.
 

We helpen u bij de verdere opvolging van de mondelinge jurymomenten en de opvolging van de uitbetaling.
 

Ontdek in 2 minuten uw subsidiekansen

Zonnepanelen plaatsen? Investeren in strategische groei? Of een onderneming overnemen in het buitenland? 

Verschillende ondernemingsprojecten kunnen ook ondersteund worden door subsidies. Komen uw toekomstige ondernemingsplannen in aanmerking? Vul dan zeker onze gratis subsidiescan in. Aan de hand van enkele korte vragen krijgt u een beter zicht op welke subsidies u recht kan hebben. 
 
Recht op subsidies? 

Doe de gratis subsidiescan

Welke subsidies zijn er voor ondernemers?

innovatie_icoon_subsidies

Innoveren

Ontwikkelen van innovatieve producten? Een innovatief businessmodel of bedrijfsproces uitwerken? Het opstellen van een commerciële strategie voor innovatieve projecten?

 

onderzoek&ontwikkeling_icoon_subsidies

Onderzoek & ontwikkeling

Onderzoeksprojecten starten in kader van kennisontwikkeling? Externe expertise aanwerven bij innovatie-onderzoek? Verder uitbouwen van onderzoeksactiviteiten?

opleiding_icoon_subsidies

Tewerkstelling & opleiding

Een opleidingsplan aanmaken? Een hervorming van uw hr-beleid? Werkbaarheidscheques aanvragen? Kortingen bij het aanwerven van laaggeschoolde jongeren?

duurzaamondernemen_iconen_subsidies

Duurzaam ondernemen

Investeren in efficiënter energieverbruik, duurzame producten of innovatieve technologieën? Of verdere stappen in duurzaam ondernemen? 

internationaliseren_iconen_subsidies

Internationaliseren

Een strategie uitwerken in kader van internationale groei? Een exportproject uitwerken? Als ondernemingen een negatieve impact door de Brexit? 

digitaliseren_iconen_subsidies

Digitaliseren

Strategie opstellen bij een digitale transformatie?  Een digitaal platform ontwikkelen via artificiële intelligentie? Introductie van automatisaties?