Wouter Bossuyt 
Director Corporate Finance

Wouter is verantwoordelijk voor de financiële due diligence activiteiten in België. Als expert in dit gebied is hij de spilfiguur tussen de financiële, fiscale, sociale, juridische en ESG- due diligence werkstromen. 

Wouter Bossuyt 2024 - groene cirkel

Binnen mijn functie voer ik due diligence onderzoek uit voor diverse klanten, variërend van zowel kleine als grote bedrijven tot internationale ondernemingen en private equity fondsen.

Door onze analyses bieden we ondernemingen beter inzicht in hun financiële cijfers, waardoor ondernemers geïnformeerde en weloverwogen beslissingen kunnen maken voor hun toekomst. Vooral het gevoel dat we met gegrond advies het verschil maken voor onze klanten zorgt dat ik veel energie uit mijn werk haal. Soms gaat een transactie niet door omwille van bevindingen uit een onderzoek. Dit is natuurlijk nooit leuk, maar het betekent wel dat we een meerwaarde geboden hebben en de klant behoed hebben voor een slechte deal.

In mijn vrije tijd speel ik tennis, drink ik graag iets met vrienden, en spendeer ik graag tijd met mijn vrouw en mijn zoontje. 

Werkte eerder aan onder andere: 

  • Begeleiding van verschillende vendor due diligence processen voor private equity fondsen en corporate finance adviseurs
  • Begeleiding van verschillende vendor assistance processen voor private equity fondsen en corporate finance adviseurs
  • Begeleiding van acquisitie due diligence processen voor private equity fondsen corporates (transportation, IT, retail services industry…)
  • Verschillende waarderingsopdrachten in het kader van successieplanning