banner_HRCS

  • Een aantrekkelijk en competitief loonpakket uitwerken op maat van uw werknemers? 
  • Wenst u een sociale audit uit te voeren binnen uw onderneming? 
  • Een volledig personeelsbeleid uitwerken bij het aanwerven van een eerste medewerker? 


Vrijblijvend kennismaken?

Vraag een afspraak


De ‘war on talent’ met de daaraan gekoppelde employer branding, het behoud van goede werkkrachten en preventie van burn-out en ziekte is momenteel de eerste bekommernis van veel kmo’s. Net zoals de immer evoluerende HR-reglementering en -wetgeving. We stellen echter vast dat bedrijven nauwelijks de tijd hebben om zich te verdiepen in deze materie. 

We bieden eenmanszaken, vennootschappen en KMO's een helpende hand om hun HR-beleid door te lichten, kosten te besparen en bij te sturen waar nodig.

 

Onze dienstverlening

Ieder bedrijf heeft zijn specifieke HR-uitdagingen afhankelijk van zijn grootte en sector. Of u nu op zoek bent naar advies over het uitwerken van een arbeidsreglement, vragen hebt rond arbeidsrecht of meer informatie wilt over het invoeren van telewerk. 

Samen met u werken we een HR-oplossing op maat uit.  

 

Met de ‘HR Quick Scan’ kunnen we meteen zien of er zich al dan niet problemen (kunnen) voordoen, wat er kan verbeterd worden of wat prioritair moet gebeuren. We analyseren hiervoor een beperkt aantal documenten binnen het bedrijf om mogelijke risico’s te detecteren. Op basis hiervan kunnen we indien gewenst een uitgebreidere sociale audit doen. Voor de Quick Scan kunt u genieten van 30% korting via de kmo-portefeuille.
 

Een eerste werknemer aanwerven?

Wij ondersteunen startende werkgevers bij de verschillende verplichtingen en geven advies bij het opstellen van een personeelsbeleid. 

Starten met personeel 

starten met personeel_payroll

Internationale expertise

Als deel van Baker Tilly International kan het team van HR Consultancy services steeds beroep doen op de expertise van een lokaal Baker Tilly-kantoor in het buitenland. Zo kunnen we ook de werknemers van een Belgisch filiaal in het buitenland of in België opererende werknemers in opdracht van een buitenlands bedrijf ondersteunen. 

One stop shop voor HR diensten

Please accept marketing cookies to watch this video

Nieuws

Met onze knowhow én de geïntegreerde samenwerking van onze teams kunnen we snel reageren op HR-vragen van onze klanten.
Peter Weyers, vennoot Baker Tilly