banner_vermogens & successieplanning

  • Hoe kan ik mij vandaag al voorbereiden op de overdracht van mijn vermogen? 
  • Welke zaken moet ik in orde brengen zodat mijn familie wordt beschermd bij onverwachte gebeurtenissen? 
  • Wanneer begin ik best met de overdracht van mijn vermogen? En wat is de planning die aansluit bij mijn persoonlijke situatie? 

 

Advies op maat?
We helpen u graag verder. 

Vraag een afspraak

Trouwen, een woning kopen, een gezin stichten, een eigen zaak opstarten… Uw leven is constant in verandering. Maar iedere verandering brengt ook juridische, fiscale en financiële gevolgen met zich mee voor u en voor uw naasten. 

Een vermogens- en successieplanning zorgt dat het beheer, de continuïteit en de uiteindelijke overdracht van uw vermogen correct geregeld is en opgevolgd wordt. Zo kunt u met een gerust hart uw financiële toekomst organiseren en uw naasten beschermen op de juiste momenten in hun leven.

 

Onze dienstverlening

Wij bieden u een efficiënte, praktische en op maat gemaakte oplossing voor al uw vragen inzake uw estate planning. Ook na het opstellen van een vermogensplanning blijven wij, indien gewenst, actief betrokken om uw vermogens- en successieplanning in goede banen te leiden. 

Vermogensopbouw

Hoe is uw vermogen vandaag opgebouwd? En hoe zal uw vermogen evolueren? De nodige aandacht en begeleiding bij de opbouw van uw vermogen betekent een groot verschil bij latere vermogensoverdracht. 

Lees verder

Vermogensbescherming

Bij onverwachte gebeurtenissen wilt u dat uw naasten voldoende worden beschermd. Welke beschermingsmechanismen kan u voorzien voor uw familie en het behoud van uw vermogen?

Lees verder

Vermogensoverdracht

Door het tijdig inplannen van schenkingen kunt u uw naasten financieel ondersteunen en vermijdt u bovendien een hoge erfbelasting. Maar hoe gaat u te werk zonder dat u later zelf financieel tekort komt?

Lees verder

Waar staat uw vermogens- en successieplanning vandaag?

Wie staat later aan het roer van mijn onderneming? Wat gebeurt er met mijn onderneming als ik plots overlijd? Wie beheert mijn vermogen als ik onbekwaam zou worden? 

Aan de hand van enkele korte vragen krijgt u een overzicht van juridische, fiscale en financiële aspecten waarmee u rekening moet houden bij de overdracht van uw onderneming. Zo bent u voldoende voorbereid op de toekomst. 

Vul de survey in

Maatwerk

Elke familie, maar ook elk vermogen is verschillend en constant in verandering. Een goede successie- en vermogensplanning is daarom maatwerk.

Ons team start altijd vanuit uw persoonlijke situatie en werkt een planning uit die volledig beantwoordt aan uw wensen. Zo evolueert de samenstelling van uw vermogensplanning ook altijd mee met uw familiale en eigen situatie. 

 

Voor wie?

Het opstellen van een vermogens- en successieplanning belangt iedereen aan. Wij adviseren particulieren van elke doelgroep en leeftijd : van loontrekkende, beginnende ondernemer tot de ervaren professional.

Een goede vermogensopbouw op jonge leeftijd vormt de basis voor een continue familiale en vermogensbescherming en een vlotte vermogensoverdracht op latere leeftijd.

 


Advies op maat?
We helpen u graag verder. 

Vraag een afspraak

Herken de signalen

Een actueel overzicht van uw vermogen met Pax Familia

Het is niet altijd gemakkelijk om een actueel overzicht te bewaren van uw vermogen. Ons team werkt daarom met Pax Familia. 

Deze online tool brengt uw volledig vermogen, de waarde van uw bezittingen en uw schulden in kaart. Ook alle juridische informatie en eigendomsrechten worden hier opgenomen. Zo is het mogelijk om proactief te reageren bij wijzigingen in de wetgeving. 

  • 24/7 toegang
  • Een actueel en totaaloverzicht van uw vermogen, vermogensstructuur en vermogensevolutie
  • Gebruiksvriendelijke interface 
  • Een digitale kluis voor al uw documenten (verzekeringen,….)
  • Handige simulatietools voor het berekenen van de impact van schenkingen, vastgoedinvesteringen, pensionering…
  • De mogelijkheid om andere personen (partners, familie) toegang te geven tot uw vermogensplanning

Lees de brochure        Boek een demo

vermogensplanning_successieplanning_paxfamilia