Ontmoet ons op evenementen, seminaries en vakbeurzen

De experts van Baker Tilly delen regelmatig hun kennis op evenementen. Ontmoet ze op onze eigen seminars, of als gastspreker op events van derden. Graag tot ziens!

Event 6-09-2019 / Vastgoedinvesteringen in Dubai

Kom tijdens dit seminarie, georganiseerd door Infotopics,  meer te weten over de aankoop van een onroerende goed in Dubai, alsook over de fiscale gevolgen, de overdracht, successie en schenking, de aangifte huurinkomsten, de overdracht van onroerend goed – meerwaarde en de overdracht van aandelen van een vennootschap met onroerend goed.

Lees meer

Event 12-09-2019 / Het belang van vermogensplanning en de kracht van Baker Tilly als onafhankelijk raadgever

Is uw vennootschap uw inkomstenbron dan heeft u er alle belang bij om de adviesverlening die u gewoon bent van Baker Tilly te verruimen naar een globale adviesverlening vertrekkende vanuit uw privésfeer met de vinger aan de pols bij uw vennootschap.

Lees meer

Event 03-10-2019 / Buitenlandse (vakantie)woningen en de fiscus: casus Spanje

Volg deze opleiding te Elewijt - Zemst vol handige tips om de aankoop van een buitenlandse (vakantie)woning vlot te laten verlopen. 

Lees meer

Event 11 & 13-10-2019/ Second Home beurs Gent

Second Home Expo organiseert op 11, 12 en 13 oktober 2019 hun event 'De Belgische beurs voor het tweede verblijf'. Dany De Decker (Tax Partner - Baker Tilly) geeft er seminaries. Komt u ook luisteren? 

Lees meer

Event 15-10-2019 / Buitenlandse (vakantie)woningen en de fiscus: casus Spanje

Volg deze opleiding te Gent vol handige tips om de aankoop van een buitenlandse (vakantie)woning vlot te laten verlopen. 

Lees meer