banner_internationaal netwerk4
Baker Tilly Belgium is een trots lid van het internationale netwerk van Baker Tilly. Dit netwerk behoort tot de 10 grootste van de wereld en is actief in accountancy, audit, consultancy en corporate finance.

We geloven diep in de de kracht van sterke relaties, boeiende gesprekken en een succesvolle toekomst.

Door deze internationale samenwerking, kunnen we u ook in het buitenland ondersteunen. 

member firms_image

Kwaliteit

Binnen het netwerk worden hoge kwaliteitseisen gesteld aan alle leden. Zowel lokaal als internationaal, zetten onze leden zich dagelijks in om hoogwaardige accountancy- en adviesdiensten te leveren aan ondernemers. De gestage groei van ons netwerk is daar een mooi bewijs van. 

Now, for tomorrow

Now, for tomorrow is de filosofie die elk lid binnen het netwerk draagt. Wij hebben geen schrik om vandaag de gesprekken van morgen te voeren en we omarmen de kansen die morgen biedt. We creëren zinvolle ervaringen met onze klanten om hun meest dringende problemen op te lossen en nieuwe kansen te grijpen. Bij Baker Tilly bouwen we vandaag aan onze toekomst. 

Network of the Year

Baker Tilly International is uitgeroepen tot Netwerk van het Jaar 2023 tijdens de International Accounting Forum & Awards ceremonie in Londen!

Wij zijn trots dat we deel uitmaken van dit toonaangevend wereldwijd netwerk van advies- en accountantskantoren. Een duidelijk signaal van vertrouwen van onze klanten. We zijn dan ook erg dankbaar voor deze erkenning en zien het als een motivatie voor wat we in de toekomst kunnen bereiken.

Lees het persbericht

 

International Network of the Year 2023 - EN

Baker Tilly International in cijfers

Wereldwijd zijn we met 41.000 collega’s binnen 703 kantoren in 145 landen. De hoofdzetel bevindt zich in Londen.

Een statement uit 2022 van Francesca Lagerberg, Chief Executive Officer Baker Tilly International:

"Despite it being a year of unprecedented macro political and economic volatility, all of our regions and services lines have grown in revenues and perhaps more importantly the scale of their ambitions. These plans for expension will continue. All of us look forward to another succesful year in 2023 knowing that our blend of global reach and local understanding and our clear focus on offering clients a broad multi-disciplinary service, will stand us in good stead."

Bezoek de website van Baker Tilly International

BakerTillyInternational_statistieken_2022