CFO_banner

  • U heeft nood aan financiële en strategische knowhow? Advies van een professional die met u meedenkt en -werkt?
  • U wenst uw boekhouding te digitaliseren? Of uw financiële workflows te automatiseren?
  • U heeft rapporten met KPI’s nodig die u inzicht in uw bedrijf geven? Waarmee u de juiste beslissingen kunt nemen?
  • Uw werkkapitaal dient beter beheerd te worden? Uw debiteurenbeheer beter georganiseerd?

 

 

Vrijblijvende kennismaking?

Vraag een afspraak

De aanwerving van een full-time CFO is voor uw kmo nog een stap te ver?

Ondernemingen plukken de vruchten van de financiële en strategische knowhow van een financieel directeur of CFO. De aanwerving van een voltijdse en gespecialiseerde CFO is voor de bedrijfsleiders van start-ups, scale-ups, kleine KMO's of familiale ondernemingen vaak een stap te ver.

Specifiek voor deze ondernemingen bieden wij u CFO-diensten aan volgens hun behoeften. Met “CFO-as-a-service” krijgt u een team van specialisten op het gebied van accounting, tax, audit, legal, HR, IT en corporate finance, vertegenwoordigd door één financiële sparringpartner.

Het Baker Tilly team werkt voor uw KMO als uw eigen CFO. Met “CFO-as-a-service” leveren we u financieel-strategisch advies en expertise.

 

Digitalisatie boekhouding

De digitale revolutie binnen de boekhouding is al een tijdje aan de gang. Met onze CFO-as-a-service analyseren we welke financiële en administratieve workflows we nog kunnen automatiseren. We beperken ons niet enkel tot advies, maar volgen samen met u de implementatie op.

Meer informatie
 

Automatisatie van bedrijfsrapportering

Een duidelijk inzicht in uw financiële en operationele gegevens laat uw onderneming groeien. Met onze CFO-as-a-service nemen we alle beschikbare financiële en operationele data onder de loep en verwerken we deze in een heldere rapportering en budgettering.

Meer informatie

Beheer liquiditeit en werkkapitaal

Cashflow, bedrijfskapitaalbehoefte, nettoschuldpositie,… Met onze CFO-as-a-service helpen we u met een efficiënte monitoring van uw liquiditeit, de optimalisatie van uw werkkapitaal via een efficiënt debiteurenbeheer en met financieringsadvies.

Meer informatie

Waarom kiezen voor Baker Tilly? 

  • U krijgt niet één CFO, maar een multidisciplinair team van specialisten, aangestuurd door één financiële sparringpartner.
  • Baker Tilly streeft een snelle en flexibele dienstverlening na.
  • De expertise van onze mensen maakt het verschil: permanente bijscholing en certificatie door de verschillende beroepsinstituten.
  • Baker Tilly staat voor gepassioneerde vakmensen. We kijken verder dan alleen de cijfers en staan u bij met raad en daad.

Vrijblijvende afspraak

Ons team neemt graag de tijd om u vrijblijvend aan te tonen welke optimalisaties mogelijk zijn. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Laten we eens samen brainstormen

Het Baker Tilly team werkt voor uw KMO als uw eigen CFO. Met “CFO-as-a-service” leveren we u financieel-strategisch advies en expertise.
Kris Tackaert, Director / Gecertificeerd fiscaal accountant