banner_audit & assurance

  • Bent u op zoek naar een commissaris voor het controleren van de jaarrekening? 
  • Wilt u uw interne bedrijfsprocessen optimaliseren en risico’s in kaart brengen? 
  • Zoekt u een partner voor het opstellen van een rapport bij een inbreng in natura of quasi-inbreng? 
  • Wilt u een deskundige als onafhankelijk expert inschakelen bij het opvolgen van financiële geschillen?

Vrijblijvend kennismaken?

Vraag een afspraak

Als onderneming is transparante, betrouwbare en correcte financiële informatie cruciaal. 
Ons team van auditors brengt als onafhankelijke partner financieel inzicht en perspectief binnen uw onderneming. Niet alleen bij het beantwoorden aan wettelijke verplichtingen, maar ook om de juiste beslissingen te nemen voor de toekomst.

Een audit-aanpak op maat

  • Planning en voorbereiding staan centraal bij de start van elke audit. We vertrekken steeds van een risicoanalyse, waar kennis van het bedrijf van groot belang is. Onze auditbenadering is daarom altijd afgestemd op de bijzondere behoeftes en vereisten van een onderneming. Dit zowel voor een multinational als KMO.

  • Een audit is voor ons team meer dan enkel een “koele” controle”. Als onafhankelijke partner kijken we waar we een toegevoegde waarde kunnen leveren inzake interne controle, fraudepreventie of processen van financiële verslaggeving. Na afloop van de audit evalueren we samen met u het dossier en adviseren u over oplossingen. Steeds binnen de strikte lijnen van de onafhankelijkheid. 

Ons audit team

Door onze vertegenwoordiging in de commissies van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en regelmatige deelname aan seminaries, kunnen wij onze klanten blijvende kwaliteit garanderen.

Afhankelijk van de complexiteit van de opdracht, doen we beroep op een team van multidisciplinaire experten. Zo kunnen wij u steeds het nodige advies geven. De audit-begeleiding bij een overname zal bijvoorbeeld vaak gebeuren via een team bestaande uit een auditor, fiscalist, jurist en een BTW specialist. 

Internationaal netwerk

Een financiële rapportering opstellen voor een buitenlandse vestiging van uw bedrijf? Of als buitenlandse ondernemer een audit uitvoeren binnen België? 
Als onderdeel van het netwerk Baker Tilly International kunnen wij beroep doen op de expertise van auditors in 148 landen

Maak kennis met ons internationaal netwerk