bannernieuwehomepage

Nieuws en inzichten

Events

coronavirus en telewerk 3

Webinar 10/03/2021: Coronavirus en telewerk

Telewerk werd verplicht tijdens de eerste lockdown, daarna evolueerde dit van ‘aanbevolen’ naar ‘sterk aanbevolen’ naar opnieuw verplicht. CAO nr.149 van de Nationale Arbeidsraad introduceerde het “aanbevolen of verplicht telewerk omwille van de coronacrisis. In dit webinar loodsen wij u door de verschillende vormen van telewerk en kaderen voor u wat u best kan ondernemen.

Inschrijven voor het webinar

in pursuit of tomorrow_event

Webinar Baker Tilly International 11/03/2021: In pursuit of tomorrow

2020 heeft de globale economie grondig door elkaar geschud. Maar hoe kunnen we ons voorbereiden op de uitdagingen van de toekomst?
Kevin Gaskell gelooft erin dat gewone mensen buitengewone resultaten kunnen behalen als ze geloven in het doel dat ze willen bereiken en als ze de kans hebben om hieraan bij te dragen. 

Inschrijven voor het webinar

coronapagina1

Advies en expertise in tijden van crisis 

Alle informatie en steunmaatregelen rond covid-19

Onze dienstverlening

melle homepagina 1

Baker Tilly heeft vestigingen te Aalst, Brussel (Groot-Bijgaarden), Gent (Melle), Luik (Soumagne), Mechelen en Zele en zijn 155 medewerkers sterk. We hebben de nodige slagkracht voor een optimale dienstverlening via multidisciplinaire teams, maar zijn tegelijkertijd kleinschalig genoeg om persoonlijk maatwerk te bieden. De kwaliteit en de kracht van een internationale speler, én de persoonlijke aanpak en prijs van een lokale speler: dat is Baker Tilly. Onze dienstverlening: 

  • Accountancy & reporting
  • Audit & bedrijfsrevisoraat
  • Advies & Consultancy
  • Corporate finance 

Tevreden klanten, en ze zeggen het zelf

Word jij onze nieuwe collega?