banner podcast HR


Succes ontstaat pas wanneer we vooruitgaan en bouwen aan de toekomst. Meer en meer bedrijven beseffen dat de kern vandaag draait om het verschil maken. Het verschil voor hun klanten, hun eigen mensen, het beroep en de gemeenschap rondom hen. Want stilstaan is niet langer een optie.

In de Now, for tomorrow-podcast helpen we ondernemers bouwen aan morgen, in een steeds veranderende wereld. We laten werknemers, collega’s, klanten en experten aan het woord over de toekomst van het ondernemerschap. Hoe anticiperen zij op de uitdagingen van morgen en waar maken zij het verschil voor de toekomst?

Beluister de podcast
 

Podcast_logo

Ep 1. Medewerkersparticipatie 

In de 'War for Talent' zoekt elke bedrijfsleider naar manieren om zijn medewerkers op lange termijn aan de onderneming te binden. Medewerkersparticipatie biedt een oplossing. Maar wat zijn de voordelen? Zijn er nadelen? Hoe verloopt zo een traject en wat zijn de gevolgen?  Aan de hand van een klantengetuigenis met ORISON Landmeters nemen we een blik achter de schermen van zo'n traject. Baker Tilly gaat in deze episode samen met jou op zoek naar de focus van de ondernemer van morgen.

Wat ik wel al altijd als nood heb gehad, was om de firma te dragen met verschillende mensen. Je moet een firma kunnen opbouwen, en dat doe je volgens mij met een breder draagvlak.
Marc Hennau, Managing Partner ORISON Landmeters