Baker Tilly - auditing

Onze partners

Baker Tilly heeft met 18 senior en 18 junior vennoten het nodige leiderschap om uw bedrijf professioneel te ondersteunen.

Lees de bio's van onze partners

Foto partners2018

30 jaar groei

Peter Weyers en Yves Coppens: "Vlaamse kmo’s groeien en internationaliseren. Wij groeien met hen mee."

Ontdek onze groei

Baker Tilly

Meer specialisten dan ondersteunende medewerkers

Onze mensen zijn het echte geheim achter ons succes. Het zijn toegewijde en creatieve medewerkers met een dynamische attitude tegenover ons cliënteel. Dankzij degelijk teamwerk en een multidisciplinaire aanpak bieden we onze cliënten pasklare oplossingen, top advies en een complete en hoogstaande dienstverlening aan. Veel van onze mensen werken al sinds jaar en dag bij ons en delen in onze groei en ontwikkeling. We hebben de nodige slagkracht voor een optimale dienstverlening via de multidisciplinaire teams, maar zijn tegelijkertijd kleinschalig genoeg om persoonlijk maatwerk te bieden.

Kennis, maatwerk en geïntegreerde diensten voor uw business

We zijn gespecialiseerd in accountancy, CFO-as-a-service, ESG & Sustainability, fiscaal advies, juridisch advies, audit, waarderingen, bedrijfsrapportering, bedrijfsoverdracht, familiale planning, successieplanning, advies voor vastgoedaankoop in Spanje, HR consultancy services.... Ervaren specialisten en multidisciplinaire teams leveren proactief maatwerk en geïntegreerde diensten. De teams zijn samengesteld uit bedrijfsrevisoren, accountants, fiscalisten, boekhouders, financiële experts, juridische en fiscale adviseurs. Baker Tilly is lid van verschillende beroepsverenigingen.

Onze cliënten

We bedienen Belgische en internationale cliënten, vooral KMO’s, op een lokale, regionale en internationale basis. Ons cliënteel varieert van snelgroeiende projectondernemingen over lokale managementvennootschappen tot holdings en multinationals, verspreid over verschillende sectoren van de economie: zowel familiebedrijven als internationale vennootschappen, al dan niet beursgenoteerd of behorend tot beursgenoteerde groepen. Ook éénmanszaken, vrije beroepen, non profit organisaties en overheidsinstanties kunnen op onze diensten rekenen.

Facts & figures

Baker Tilly heeft vestigingen te Aalst, Brussel (Groot-Bijgaarden), Gent (Melle), Luik (Soumagne), Mechelen en Zele. Ons team telt vandaag 200 medewerkers. De groep van Belgische onafhankelijke vennootschappen heeft 2022 afgesloten met een geconsolideerde omzet van € 22,86 miljoen . De voorbije 5 jaar steeg de omzet met 50%, vooral in de segmenten accountancy en consultancy, en door doordacht in te spelen op digitalisering en hands-on fiscale adviezen. De oprichting van het departement ‘Corporate Finance’ leidde tevens tot groei in de markt van M&A, bedrijfsoverdracht, familiale en successieplanning.