groepsfoto vennoten Baker Tilly 2023 banner
Mission Statement

Bij Baker Tilly willen we de koers naar succes voor ondernemers mee bepalen.
Met een sterke persoonlijke relatie gaan we verder dan enkel financieel en boekhoudkundig advies. We lossen complexe vraagstukken op die bijdragen aan de duurzame ontwikkeling en de toekomst van een onderneming, om zo mee het verschil te maken op lange termijn. Nu, voor morgen.

Baker Tilly heeft met 22 equity partners en 17 partners het nodige leiderschap om uw bedrijf professioneel te ondersteunen.

Maak kennis met onze vennoten

Kwaliteit staat bij ons voorop. Dit kunnen we garanderen door een multidisciplinair team van experten. Zo kunnen we ondernemers pasklare oplossingen bieden voor hun specifieke vraagstukken. Als onafhankelijke partner van Baker Tilly International kunnen we ondernemers verder adviseren in het buitenland.    

Respect voor het wettelijk kader en de deontologie vinden we vanzelfsprekend. Ons advies is steeds onafhankelijk en objectief. We geloven in eerlijke en transparante communicatie met onze klanten, waardoor we sterke relaties kunnen opbouwen op lange termijn. Verder zijn we lid van verschillende instituten en bijgevolg onderworpen aan kwaliteitsnormen

Ieder vraagstuk van ondernemers vraagt een specifieke aanpak. Met een uitgebreide en multidisciplinaire dienstverlening zijn we een klankbord en de gespecialiseerde partner voor elke vraag. Bij de implementatie van ons advies leggen we de nadruk op een concrete begeleiding en praktische uitvoering vanuit een tastbaar plan.  

Samen met ondernemers willen we verder evolueren. We behouden een kritische blik zodat we klanten proactief kunnen adviseren bij de uitdagingen van vandaag. Door continu opleidingen te volgen en bij te blijven kunnen onze experts ondernemingen doelgericht begeleiden.

Een persoonlijke aanpak staat centraal bij elke klant. U kan met al uw vragen terecht bij een vast contactpersoon. Op basis van uw noden werken we een aanpak op maat en concreet actieplan uit. Met 7 kantoren in België heeft u steeds advies dicht in de buurt.

Facts & Figures over Baker Tilly

1988-test6

Opgericht in 1988

In 1988 begint het verhaal van Baker Tilly met diensten gespecialiseerd in accountancy en audit. Vandaag is Baker Tilly één sterke groep. Sinds 2002 maken we als onafhankelijke partner deel uit van Baker Tilly International. Een groot internationaal netwerk met een sterke lokale verankering.

7-test10

7 filialen

In 2001 kwam een accountancy kantoor in Aalst en een revisorenkantoor in Melle samen met als doel multidisciplinair te werk te gaan. Ze vormden zo de basis van Baker Tilly zoals we het nu kennen. In de geest van deze initiële missie zijn er door de jaren heen zeven Baker Tilly filialen in België opgericht. Vandaag kan je in Aalst, Brussel, Luik, Mechelen, Melle, Waregem en Zele terecht voor de juiste ondersteuning.

200_over ons_aantal medewerkers

200 werknemers

Gestart met 36 werknemers in 2001, kent Baker Tilly vandaag 200 gedreven collega's. Door brede kennis en verschillende expertises onder één vlag samen te brengen, is Baker Tilly uitgegroeid tot een sterk autonoom bedrijf. Onze gemotiveerde werknemers zijn onze sleutel tot succes en essentieel voor onze groei.

Baker Tilly International: wereldwijd netwerk

Baker Tilly Belgium is een trots lid van het internationale netwerk van Baker Tilly. Dit netwerk behoort tot de 10 grootste van de wereld en is actief in accountancy, audit, consultancy en corporate finance.
Dankzij deze internationale samenwerking kunnen we u ook in het buitenland ondersteunen. 

Bezoek de website van Baker Tilly International

member firms_image