banner_gazet_nieuwMet onze gazet willen we ondernemers en bedrijven de juiste tools aanreiken om van hun parcours een succesverhaal te maken. Op een vertrouwde manier communiceren we over actuele topics en delen we onze kennis en expertise.

Now, for tomorrow-gazet | Nr.37

afbeelding pagina gazet 37

In deze gazet vertelt Coöperatie Zonneberg over hoe ze hun ambitieuze groene visie omzetten in werkelijkheid. Onze experten gaan dieper in op de kansen die de laatste btw-veranderingen met zich meebrengen. We bekijken welke aspecten de waarde van jouw onderneming beïnvloeden. En we nemen een duik in ons eigen groeiverhaal: over het bereiken van de mijlpaal van 200 medewerkers en Baker Tilly Law, een nieuwe naam die de kracht van onze juridische dienstverlening toont.

Lees de gazet

Bijbabbelen over een van volgende topics bij een kop koffie? 

Neem gerust contact op met onze experten

Raadpleeg alle edities (download pdf)

Now, for tomorrow-gazet nr.37

Now, for tomorrow-gazet nr.36

Now, for tomorrow-gazet nr.35

Now, for tomorrow-gazet nr.34

Bakermat magazine nr. 33

Bakermat magazine nr. 32

Disclaimer : Aan de samenstelling van dit magazine wordt door de redactie veel zorg besteed. Niettemin kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor mogelijke onjuistheden. De opgenomen teksten hebben een informatief karakter en zijn niet bedoeld als beroepsmatig advies. Contacteer uw dossierbeheerder voor advies op maat. Overname van artikels is toegestaan, mits integraal en met bronvermelding.