banner_gazet_nieuwMet veel trots kondigt Baker Tilly de gloednieuwe Now, for tomorrow-gazet aan.

Met deze gazet willen we ondernemers en bedrijven de juiste tools aanreiken om van hun parcours een succesverhaal te maken.
Op een vertrouwde manier communiceren we over actuele topics en delen we onze kennis en expertise.
Voor de ondernemer van nu, en morgen. 

 

Now, for tomorrow-gazet | Nr.34

Gazet_thumbnail

In deze gazet analyseren we een mooi traject van medewerkersparticipatie. Een creatieve manier voor ondernemingen om de mensen binnen hun bedrijf te stimuleren en te engageren. En we nemen een kijkje achter de schermen bij klant ORISON die zo’n succesvol traject heeft doorlopen. We exploreren ook het belang van duurzaamheid bij bedrijven en hoe jij als ondernemer proactief kan bouwen aan jouw ESG-verhaal. Verder vertellen we ook hoe Baker Tilly zelf vooruit kijkt en intern nieuwe expertise en nieuwe teams met de juiste kennis wil opbouwen. Dit doen we door het verhaal te brengen van vier van onze eigen collega’s.

Lees de gazet online

Raadpleeg alle edities (download pdf)

Now, for tomorrow gazet nr.34

Bakermat magazine nr. 33

Bakermat magazine nr. 32

Bakermat magazine nr. 31

Bakermat magazine nr. 30

Bakermat magazine nr. 29

Bakermat magazine nr. 28

Bakermat magazine nr. 27

Bakermat magazine nr. 26

Disclaimer : Aan de samenstelling van dit magazine wordt door de redactie veel zorg besteed. Niettemin kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor mogelijke onjuistheden. De opgenomen teksten hebben een informatief karakter en zijn niet bedoeld als beroepsmatig advies. Contacteer uw dossierbeheerder voor advies op maat. Overname van artikels is toegestaan, mits integraal en met bronvermelding.