banner_gazet_nieuwMet onze gazet willen we ondernemers en bedrijven de juiste tools aanreiken om van hun parcours een succesverhaal te maken. Op een vertrouwde manier communiceren we over actuele topics en delen we onze kennis en expertise.

Now, for tomorrow-gazet | Nr.36

afbeelding pagina gazet 36

In deze derde editie praten we over duurzaam groeien en de kansen die een sterke duurzaamheidsstrategie met zich meebrengt. Afvalverwerkingsbedrijf RAFF Plastics neemt je mee in hun ESG-traject en vertelt hoe zij duurzaamheid strategisch hebben geïmplementeerd. En we bespreken drie belangrijke vragen die elke ondernemer zich moet stellen om zich succesvol voor te bereiden op een bedrijfsoverdracht. 

Lees de gazet

Bijbabbelen over een van volgende topics bij een kop koffie? 

Neem gerust contact op met onze experten

Raadpleeg alle edities (download pdf)

Now, for tomorrow-gazet nr.36

Now, for tomorrow gazet nr.35

Now, for tomorrow gazet nr.34

Bakermat magazine nr. 33

Bakermat magazine nr. 32

Bakermat magazine nr. 31

Disclaimer : Aan de samenstelling van dit magazine wordt door de redactie veel zorg besteed. Niettemin kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor mogelijke onjuistheden. De opgenomen teksten hebben een informatief karakter en zijn niet bedoeld als beroepsmatig advies. Contacteer uw dossierbeheerder voor advies op maat. Overname van artikels is toegestaan, mits integraal en met bronvermelding.