banner_hr-outsourcing

 

  • Heeft uw onderneming geen of slechts een beperkte HR-dienst? 
  • Wenst u uw HR-afdeling verder te professionaliseren? 
  • Wilt u uw personeelsadministratie efficiënter organiseren? 
  •  …
     

 

Vrijblijvend kennismaken? 

Maak een afspraak

Een optimaal HR-beleid, ook voor de kleine onderneming

Een optimaal en up-to-date HR-beleid.  Voor een kleine onderneming met een beperkte HR-dienst, is dit niet altijd even vanzelfsprekend. 

Met onze HR outsourcing diensten willen we ondernemingen bijstaan in het verder professionaliseren van hun HR-afdeling. Onze dienstverlening focust zich op het verlenen van administratieve en juridische ondersteuning in het kader van een optimaal personeelsbeleid. Zo kan u zich 100% concentreren op uw corebusiness.

Wij werken bij u op kantoor vanaf twee uur per maand. 

Een brede ondersteuning van uw HR-beleid op juridisch en administratief vlak.

Juridische ondersteuning

Bij een personeelsbeleid komen onlosmakelijk ook juridische aspecten kijken. Een goede opvolging hiervan is noodzakelijk als u boetes en mogelijke risico's wilt vermijden. Wij helpen u bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten en zorgen dat uw arbeidsreglement conform de actuele regelgeving is. Ook bij sociaal juridische vraagstukken kunt u bij ons terecht.  

Uitwerken onthaalbeleid

Het aannemen van een (eerste) nieuwe medewerker brengt de nodige formaliteiten en praktische organisatie met zich mee. We stippelen samen met u een traject uit op maat van uw onderneming en volgen dit op. Zo bent u zeker dat uw nieuwe medewerkers zich vanaf de eerste dag optimaal voelen op de werkvloer. 

Administratieve ondersteuning

Personeel in dienst hebben, het vraagt ook de nodige aandacht voor administratie. Wij bieden advies bij vraagstukken op gebied van verzekeringen/pensioenen, het opstellen van policies (Wagen, GSM) of het optimaliseren van uw payroll. Ook bij het starten met personeel gidsen we u door de nodige administratie. 

Onze HR expert

Lieven Nissens, HR Consultancy Director, werkt een traject op maat uit voor uw personeelsbeleid. 

 

Vrijblijvende kennismaken

Maak een afspraak

Wij zorgen voor de continuïteit van uw HR-afdeling en ontzorgen u in administratieve processen. Zo kan u zich volledig focussen op uw strategische doelstellingen.
Lieven Nissens, HR Consultancy Director