Baker Tilly International uitgeroepen tot accounting Netwerk van het Jaar

Persbericht

Baker Tilly Belgium, lid van het wereldwijde netwerk Baker Tilly International, is verheugd om aan te kondigen dat het is uitgeroepen tot 'Netwerk van het Jaar' tijdens de International Accounting Forum & Awards ceremonie in Londen.

De juryleden waren vooral onder de indruk van de inzet van Baker Tilly International om te luisteren naar haar leden, hen te begrijpen en hun vooruitgang te ondersteunen. Dit streven naar kwaliteit bleek duidelijk uit de succesvolle implementatie van een alomvattend wereldwijd strategisch plan. Ook de toewijding aan interne opleidingen versterkt de positie van het netwerk als favoriete werkgever die toptalent in de branche aantrekt.

Francesca Lagerberg, CEO van Baker Tilly International: “Ik was verheugd om deze prijs in ontvangst te nemen namens de 42.000 getalenteerde professionals van het netwerk. Deze onderscheiding is een bewijs van hun inzet en uitzonderlijke bijdragen, evenals een erkenning dat Baker Tilly toonaangevend blijft op belangrijke strategische en operationele gebieden.”

Wim Van De Walle, Partner, Gecertificeerd accountant & Bedrijfsrevisor bij Baker Tilly Belgium: "We zijn vereerd dat we deel uitmaken van een netwerk waarvan de prestaties op internationaal niveau worden erkend. Deze prijs weerspiegelt de toewijding van elk lid om zowel een uitzonderlijke klantenservice te bieden als een omgeving te creëren waarin onze medewerkers volledig worden ondersteund in hun professionele ontwikkeling.”
 

International Network of the Year 2023 - EN

Over Baker Tilly
Baker Tilly is gespecialiseerd in accountancy, CFO-as-a-service, ESG & Sustainability, fiscaal advies, juridisch advies, audit, waarderingen, bedrijfsrapportering, bedrijfsoverdracht, familiale planning, successieplanning, advies voor vastgoedaankoop in Spanje, HR consultancy services. De groep heeft vestigingen te Aalst, Brussel, Gent (Melle), Luik (Soumagne), Zele en Mechelen en telt meer dan 180 medewerkers. 
Baker Tilly heeft de nodige slagkracht voor een optimale dienstverlening via multidisciplinaire teams, maar is tegelijkertijd kleinschalig genoeg om persoonlijk maatwerk te bieden. De kwaliteit en de kracht van een internationale speler, én de persoonlijke aanpak en prijs van een lokale speler: dat is Baker Tilly. Baker Tilly België is lid van het Baker Tilly netwerk dat tot de tien grootste van de wereld behoort en actief is in accountancy, audit, consultancy en corporate finance. Het netwerk stelt 41.000 mensen tewerk en heeft 703 kantoren in 145 landen.

Meer info over Baker Tilly:

www.bakertilly.be - www.bakertilly.global

Niet voor publicatie:

  • Perscontact: Wim Van De Walle, w.vandewalle@bakertilly.be, 09 272 72 10