Twee nieuwe junior vennoten voor Baker Tilly

Persbericht

Baker Tilly, die accountancy, audit, corporate finance en consutancy diensten aanbiedt voor ondernemers verwelkomt twee nieuwe junior vennoten binnen haar organisatie. De nieuwe vennoten zijn Audrey De Bevere, Individual Tax Partner en Stijn De Coen, Partner - Bedrijfsrevisor.

Audrey De Bevere maakt sinds maart 2019 deel uit van het tax team van Baker Tilly. Audrey is gespecialiseerd in diverse aspecten van de personenbelasting. Ze levert onder andere advies aan bedrijven en particulieren rond internationale tewerkstelling, pensioenen uit en in het buitenland en het fiscaal regime voor artiesten en sportbeoefenaars. 

Stijn De Coen is sinds 2015 actief binnen Baker Tilly. Als bedrijfsrevisor is hij  gespecialiseerd in financiële audits van familiale vennootschappen en (middel)grote vennootschappen. Daarnaast heeft hij ook ervaring in audits van VZW’s, due diligence opdrachten en de ondersteuning van klanten bij consolidatieverplichtingen.

De keuze voor een verdere carrière binnen Baker Tilly was voor de kersverse vennoten evident. Audrey De Bevere: “Bij Baker Tilly hangt er een ongedwongen en goede sfeer, ik voel me sinds dag 1 hier op mijn gemak en welkom. Het is een stijl van ondernemen en werken die goed bij me past.. Ook voor Stijn was de sfeer bij Baker Tilly een doorslaggevende factor: “Tussen de verschillende afdelingen is er een nauwe verbondenheid, en hangt er een familiale en positieve sfeer.”

Ook de sterke groei van Baker Tilly en toekomstvisie speelt een belangrijke rol in hun keuze. “Het is steeds mijn ambitie geweest om intern door te groeien. En Baker Tilly geeft ook volop kansen aan jonge mensen”; zegt Stijn De Coen. “Vandaag zijn we met verschillende kantoren in België sterk vertegenwoordigd,” vult Audrey De Bevere aan, “Het internationaal netwerk van Baker Tilly is een groot pluspunt in onze praktijk waar globalisatie steeds belangrijker wordt. Baker Tilly is in volle groei, en ik wil daar graag actief aan deelnemen.”

Over Baker Tilly
Baker Tilly is gespecialiseerd in accountancy, boekhouden, CFO-as-a-service, fiscaal advies, juridisch advies, bedrijfsrevisoraat, waarderingen, bedrijfsrapportering, bedrijfsoverdracht, familiale planning, successieplanning, advies voor vastgoedaankoop in Spanje, HR Consultancy Services, ...  
De groep heeft vestigingen te Aalst, Brussel, Gent (Melle), Luik (Soumagne), Zele en Mechelen en meer dan 150 medewerkers. 
Baker Tilly heeft de nodige slagkracht voor een optimale dienstverlening via multidisciplinaire teams, maar is tegelijkertijd kleinschalig genoeg om persoonlijk maatwerk te bieden. De kwaliteit en de kracht van een internationale speler, én de persoonlijke aanpak en prijs van een lokale speler: dat is Baker Tilly. Baker Tilly België is lid van het Baker Tilly netwerk dat tot de tien grootste van de wereld behoort en actief is in accountancy, audit, consultancy en corporate finance. Het netwerk stelt 37.000 mensen tewerk en heeft 740 kantoren in 148 landen.


Meer info over Baker Tilly: 

www.bakertilly.be - www.bakertilly.global


Niet voor publicatie: