Renaud Devos
Corporate Tax Consultant

Als Corporate Tax Consultant is Renaud een aanspreekpunt voor ondernemers bij vennootschapsrechtelijke fiscale vraagstukken. Hierbij staat een hands-on approach steeds centraal.

Renaud Devos 2023 - cirkel

Dagelijks ondersteun en adviseer ik KMO’s en grote internationale ondernemingen. Dit gaat over een brede waaier aan vennootschapsrechtelijke aspecten. Zo volg ik onder meer de aangifte van de vennootschapsbelasting op, formaliteiten rond fiches of vragen bij transfer pricing. Die veelzijdigheid binnen mijn takenpakket maakt mijn job afwisselend en boeiend.

Bij elk fiscaal vraagstuk streven we met ons team ernaar om een oplossing op maat aan te reiken. Die persoonlijke dienstverlening maakt ook dat we na verloop van tijd een echte vertrouwensband kunnen opbouwen met ondernemers. Een aspect dat mijn job enkel maar aangenamer maakt.

Buiten de werkuren spendeer ik graag tijd met familie en vrienden. Vaak ben ik ook te vinden op muzikale evenementen. Daarnaast hou ik ervan om mijn loopschoenen aan te trekken en tot rust te komen.


Werkte eerder aan onder andere:

  • Advisering bij het fiscaal regime van de auteursrechten

  • Advisering bij transfer pricing
  • Voorbereiden van fiscale aangiften (vennootschapsbelasting, roerende voorheffing, …)
  • Opmaken van bezwaarschriften t.a.v. de belastingadministratie
  • Due diligence werkzaamheden