Herman Deprouw
Partner / Fiscaal accountant

Herman Deprouw is master in de Handelswetenschappen specialisatie Accountancy. Hij is fiscaal accountant sinds 1992 en kantoorverantwoordelijke van het kantoor in Zele.

Herman Deprouw - groene cirkel

Samen met mijn team in Zele verzorgen wij de volledige boekhoudkundige en fiscale documenten van onze klanten. We begeleiden ondernemers op verschillende vlakken: boekhouding, BTW, vennootschapsbelasting, personenbelasting, sociale wetgeving, vennootschapswetgeving…. Voor ondernemers vormen wij vaak een eerste aanspreekpunt bij vragen. Hierbij roepen wij ook de ondersteuning in van specialisten binnen Baker Tilly.

Veel klanten doen al jaren beroep op onze dienstverlening. Zo weten we heel  goed wat de noden zijn van ondernemingen en kunnen we ook een dienstverlening op maat aanbieden. Onze jarenlange ervaring maakt het mogelijk om ook bij nieuwe klanten een zelfde pro-actief engagement aan te gaan. 

In mijn functie heb ik dikwijls besprekingen met klanten, notarissen, juristen, bankiers, collega’s...  Mensen bijstaan en ondersteunen, samen met mijn collega’s, geeft veel voldoening.

Tijdens mijn vrije tijd ben ik een fervent fietser, vaak in de Vlaamse Ardennen.