Een weloverwogen vermogensplanning: een proces van meerdere stappen

Add to Calender 2021-06-30 10:00:00 2021-06-30 10:00:00 Een weloverwogen vermogensplanning: een proces van meerdere stappen | Baker Tilly Een goede vermogensplanning vereist een goede planning. Van het verzamelen van alle informatie rond uw vermogen tot het uitwerken en verder opvolgen van een sterke vermogensstrategie. Tijdens ons webinar tonen we de sterkte van een online tool die u in elke van de facetten van een vermogensplanning verder begeleidt. https://www.bakertilly.be/nl/events/een-weloverwogen-vermogensplanning-een-proces-van-meerdere-stappen Webinar, online Baker Tilly helpdesk@bakertillybelgium.be Europe/Brussels public
Einde voorzien rond
Webinar, online

Een goede vermogensplanning vereist een goede planning. Van het verzamelen van alle informatie rond uw vermogen tot het uitwerken en verder opvolgen van een sterke vermogensstrategie. Het zijn allemaal stappen die mee een goede vermogensplanning definiëren. Tijdens ons webinar tonen we de sterkte van een online tool die u in elke van de facetten van een vermogensplanning verder begeleidt. 
 

 

Wat komt er aan bod tijdens het webinar: 

  • Hoe kunnen we al de informatie rond uw huidig en toekomstig vermogen bundelen  in één overzichtelijk en gestructureerd vermogensoverzicht?  
  • Hoe kunnen we uw vermogen analyseren, samenvatten en gemakkelijk bijsturen bij fundamentele wijzigen?
  • Hoe evolueert uw vermogen en tegen welke risico’s dient u uw vermogen te beschermen?
  • Welke acties dient u te ondernemen om het vermogen op een fiscaalvriendelijke over te dragen naar een volgende generatie? En wanneer moet u welke acties ondernemen? 
  • Hoe kunnen we doelstellingen aan onze planning toevoegen? 
  • Hoe kunnen we de opgemaakte planning rapporteren en uw doelstellingen en aandachtspunten samenvatten?
  • Hoe kunnen we uw vermogensplanning beschermen tegen veranderende omstandigheden? 
     

Spreker

Miek Vandecasteele, Partner/ Estate planner

Inschrijven