Event 21-11-2019 / Haalbaar en betaalbaar verlonen - Alternatieve verloningsvormen

Add to Calender 2019-11-21 17:30:00 2019-11-21 17:30:00 Event 21-11-2019 / Haalbaar en betaalbaar verlonen - Alternatieve verloningsvormen | Baker Tilly De samenstelling van een competitief en aantrekkelijk loonpakket maakt integraal deel uit van elk modern HR-beleid. Vandaag bevat het loonpakket dus niet alleen het (basis)maandloon, maar ook andere voordelen. https://www.bakertilly.be/nl/events/event-21-11-2019-haalbaar-en-betaalbaar-verlonen-alternatieve-verloningsvormen Melle (kantoor Baker Tilly) Baker Tilly helpdesk@bakertillybelgium.be Europe/Brussels public
Melle (kantoor Baker Tilly)

De samenstelling van een competitief en aantrekkelijk loonpakket maakt integraal deel uit van elk modern HR-beleid. Vandaag bevat het loonpakket niet alleen het (basis)maandloon, maar ook andere voordelen.

Naast de hoge (para)fiscale druk wordt u als werkgever ook geconfronteerd met een toenemende ‘war for talent’ en het gemotiveerd houden van uw werknemers. Dit zorgt ervoor dat u creatief moet kunnen omspringen met uw loonbeleid. Tegelijk moet u - waar mogelijk - de lonen van uw medewerkers maximaal optimaliseren, zonder de rentabiliteit van uw onderneming in het gedrang te brengen.

Doorheen de jaren groeide het aantal alternatieve loonvormen, maar toch wordt alternatieve beloning nog steeds onderbenut in de meeste bedrijven.

  • Wat zijn de redenen hiervoor?
  • Is de keuze aan alternatieve verloningsvormen te groot?
  • Zijn deze alternatieven nog te weinig bekend?
  • Wat is de impact op de werknemer en de werkgever op sociaal en fiscaal vlak en wat zijn mogelijke sterke punten?

Tijdens deze infosessie krijgt u alvast handvaten aangereikt voor een optimaal verloningsbeleid, aangevuld met recente wettelijke ontwikkelingen. U keert terug naar kantoor met praktijktips die u onmiddellijk kunt toepassen in uw onderneming.
 

Programma

18u30: Ontvangst met broodjes

19u00: Start sessie

20u30: Q&A en netwerkreceptie met hapje en drankje

Spreker

Lieven Nissens, HR Consultancy Director

Locatie: Baker Tilly te Melle