Tweedelig webinar (deel 1): In de schoenen van een CSRD-rapporteringsplichtige onderneming

Add to Calender 2024-04-25 10:30:00 2024-04-25 10:30:00 Tweedelig webinar (deel 1): In de schoenen van een CSRD-rapporteringsplichtige onderneming | Baker Tilly De duurzaamheidsrapportering (CSRD) komt er nu echt aan. En dat heeft gevolgen voor elke onderneming, groot en klein​. In twee webinars tonen we wat dit in de praktijk voor u betekent. Verwacht heldere tips, bruikbare adviezen en concrete inzichten voor zowel rapporteringsplichtige als niet-rapporteringsplichtige ondernemingen. https://www.bakertilly.be/nl/events/tweedelig-webinar-deel-1-de-schoenen-van-een-csrd-rapporteringsplichtige-onderneming Webinar, online Baker Tilly marketing@bakertilly.be Europe/Brussels public
Einde voorzien rond
Webinar, online

De duurzaamheidsrapportering (CSRD) komt er nu echt aan. En dat heeft gevolgen voor elke onderneming, groot en klein​.

In twee webinars tonen we wat dit in de praktijk voor u betekent. Verwacht heldere tips, bruikbare adviezen en concrete inzichten voor zowel rapporteringsplichtige als niet-rapporteringsplichtige ondernemingen.

Inschrijven

Wat komt er aan bod in dit webinar?

In het eerste deel duiken we in de realiteit van ondernemingen die verplicht zijn om een duurzaamheidsrapport af te leveren. We belichten welke stappen u moet doorlopen tijdens een duurzaamheidstraject en bekijken vooral hoe uw inspanningen kunnen bijdragen aan de groei en veerkracht van uw onderneming.

Spreker

Philip Dooms, ESG & Sustainability Partner