Tweedelig webinar (deel 2): Het belang van de CSRD voor KMO's

Add to Calender 2024-05-16 10:30:00 2024-05-16 10:30:00 Tweedelig webinar (deel 2): Het belang van de CSRD voor KMO's | Baker Tilly De duurzaamheidsrapportering (CSRD) komt er nu echt aan. En dat heeft gevolgen voor elke onderneming, groot en klein​. In twee webinars tonen we wat dit in de praktijk voor u betekent. Verwacht heldere tips, bruikbare adviezen en concrete inzichten voor zowel rapporteringsplichtige als niet-rapporteringsplichtige ondernemingen. https://www.bakertilly.be/nl/events/tweedelig-webinar-deel-2-het-belang-van-de-csrd-voor-kmos Webinar, online Baker Tilly marketing@bakertilly.be Europe/Brussels public
Einde voorzien rond
Webinar, online

De duurzaamheidsrapportering (CSRD) komt er nu echt aan. En dat heeft gevolgen voor elke onderneming, groot en klein​.

In twee webinars tonen we wat dit in de praktijk voor u betekent. Verwacht heldere tips, bruikbare adviezen en concrete inzichten voor zowel rapporteringsplichtige als niet-rapporteringsplichtige ondernemingen.

Inschrijven

Wat komt er aan bod in dit webinar?

Het tweede webinar richt zich op kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) die niet moeten rapporteren. Ook voor deze groep is het essentieel om voorbereid te zijn op de impact van de duurzaamheidsregelgeving. We bespreken welke directe en indirecte gevolgen deze wetgeving heeft voor uw bedrijf, wat u als KMO kunt verwachten en hoe u zich best voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. Ook hier belichten we de impact op uw competitiviteit en economische weerbaarheid.

Spreker

Philip Dooms, ESG & Sustainability Partner