Webinar: Duurzaamheid en subsidies: kosteneffectieve strategieën

Add to Calender 2023-10-05 10:30:00 2023-10-05 10:30:00 Webinar: Duurzaamheid en subsidies: kosteneffectieve strategieën | Baker Tilly Duurzaamheid wordt vaak ervaren als een Europees opgelegd kader dat vooral kosten en inspanningen met zich meebrengt. Het strategisch belang wordt hierdoor jammer genoeg vaak uit het oog verloren. In dit webinar zetten we uiteen hoe het subsidiekader een dankbare hefboom kan zijn om de kosten en inspanningen bij een duurzaamheidstransitie te verlichten. https://www.bakertilly.be/nl/events/webinar-duurzaamheid-en-subsidies-kosteneffectieve-strategieen Webinar, Online Baker Tilly marketing@bakertilly.be Europe/Brussels public
Einde voorzien rond
Webinar, Online

Duurzaamheid wordt vaak ervaren als een Europees opgelegd kader dat vooral kosten en inspanningen met zich meebrengt. Het strategisch belang wordt hierdoor jammer genoeg vaak uit het oog verloren. In dit webinar zetten we uiteen hoe het subsidiekader een dankbare hefboom kan zijn om de kosten en inspanningen bij een duurzaamheidstransitie te verlichten.

Wat komt er aan bod?

Tijdens dit webinar schetsen we kort het duurzaamheidskader en belichten we de strategische relevantie voor uw onderneming. Samen met onze partner A-Chief gaan we vervolgens aan de hand van concrete voorbeelden dieper in op het scala aan subsidies die beschikbaar zijn om uw duurzaamheidsambities of actieplan te ondersteunen en rendabel te maken. U krijgt ook de kans om vragen te stellen via de chatbox tijdens een Q&A-sessie.

12u30 Webinar
13u00 Q&A

Sprekers

  • Philip Dooms, Partner ESG & Sustainability
  • Geert Spapen, Bestuurder A-Chief