De diensten van Baker Tilly groeien mee met ons bedrijf.

Klantengetuigenis

Silvia De Backer van de brandstoffenhandel ‘De Backer Paul bvba’ en haar man Filip Beirnaert van de gelijknamige bvba die actief is in grondwerken en kraanverhuur zijn gedreven ondernemers met hun voeten op de grond. In het Oostvlaamse Berlare bouwen ze geduldig aan hun bedrijven die ze samen beheren. Zonder managementpraatjes, maar rechttoe-rechtaan. Baker Tilly helpt hen met boekhoudkundige en fiscale ondersteuning, maar ook met advies inzake vastgoed. Het pakket aan diensten van Baker Tilly groeide door de jaren heen, samen met de bedrijven van Silvia en Filip.

Silvia: “De samenwerking met Dany De Decker begon al met de brandstoffenhandel van mijn ouders. In het begin ging het enkel om de boekhouding, maar door de jaren heen zijn er steeds meer diensten bijgekomen, zoals fiscaal advies, en onze investeringen in vastgoed. We zijn steeds trouw gebleven aan Baker Tilly. We zijn dan ook tevreden over hun dienstverlening. Hun diensten zijn stelselmatig gegroeid, samen met onze bedrijven.”

“Dany De Decker en Hilde Haeck van Baker Tilly zijn echte vertrouwenspersonen. Met al onze vragen kunnen we bij hen terecht. We weten dat we op hun oplossingen kunnen rekenen. Als mensen mij vragen of ik een goede boekhouder ken, dan beveel ik Baker Tilly graag aan.”

Filip: “Ze zijn niet alleen elk moment bereikbaar, maar hun experten zijn ook goed op de hoogte van de recente evoluties in hun vak. Dat geeft een gerust gevoel. Bijvoorbeeld over successieplanning denken ze steeds met ons mee, en geven ons proactief advies.”

Silvia De Backer is een bezige bij. Naast het runnen van de brandstoffenhandel studeert ze ook voor vastgoedmakelaar. Momenteel volgt ze stage bij Immosafe om haar BIV-nummer te halen. De familie is dan ook actief in onroerend goed via de vennootschap B&B, zowel verhuur als verkoop. Zo worden in Nieuwpoort twee appartementen verhuurd als vakantieverblijf. En ook in Spanje wordt een nieuwbouwappartement verhuurd sinds januari ’18. Meer info hierover op Facebook (BiokoVerhuurSpanje).

 

Hilde Haeck

Senior Accountancy Advisor Baker Tilly:

“Silvia De Backer verzorgde vroeger zelf de boekhouding van haar bedrijf, maar daar zorgt nu een bediende voor. Zelf zorg ik maandelijks ter plekke in hun kantoren te Berlare voor de controle en de afsluiting van de boekhouding. Het hele dienstenpakket van Baker Tilly hebben we al kunnen inzetten voor de vennootschappen van Silvia en Filip. Ondertussen hebben zij samen een mooi bedrijf uitgebouwd met twee aparte bedrijfsactiviteiten. Ze runnen naast de bvba De Backer Paul ook via de bvba Filip Beirnaert een zaak in grondwerken en kraanverhuur.”
 

Dany De Decker

Vennoot & Boekhouder-Fiscalist Baker Tilly:

“De ouders van Silvia zijn destijds bij ons gekomen op het moment dat ze nog een éénmanszaak waren. We hebben die zaak omgevormd tot een bvba. We droegen ook zorg voor de familiale overdracht van de brandstoffenhandel van de ouders op Silvia en Filip. Vorig jaar is ook zoon Brent in de zaak gekomen met een eigen bvba. Tevens werd de aankoop van onroerend goed in Spanje door ons begeleid, net als diverse andere onroerend goedprojecten in België, en de ‘estate planning’. Het is fijn te mogen samenwerken en sinds de opstart het vertrouwen te genieten van Filip en Silvia, ondernemers met passie voor het ondernemen."
 

Natalie Meersman

Tax Partner, Vermogens- en Successieplanning (BE/SP), Baker Tilly:

“De nodige aandacht dient tevens besteed te worden aan de persoonlijke planning van de bedrijfsleider. Als Estate Planner zorgen we samen met Filip en Silvia voor een planning op maat die de nodige gemoedsrust biedt maar tevens rekening houdt met onverwachte situaties. Daarnaast werd op ons beroep gedaan om zowel het Belgische als het Spaanse luik te begeleiden bij de aankoop van een onroerend goed in Spanje, dat te huur wordt aangeboden.”

 

Brandstoffen en smeermiddelen

Het familiebedrijf “Paul De Backer” (inmiddels 3de generatie) staat al jarenlang bekend voor snelle levering van brandstoffen en smeermiddelen van Total, steenkool, huishoudelijk gas en pellets aan concurrentiële prijzen, en met een uitstekende service. Het bedrijf levert in de regio Berlare, Gent, Dendermonde, Zele, Aalst, Wichelen, Lokeren en aanverwante gemeenten.

www.debackerpaul.be
 

Grondwerken en kraanverhuur

De bvba Filip Beirnaert uit Berlare is een aannemer van grond-, graaf-, en afbraakwerken (plaatsing van keerwanden, uitgraven van opritten, parkings en zwembaden, bouwrijp maken van bouwterreinen en rioleringswerken, uitgraven en plaatsing van regen- en septische putten). De firma is ook specialist in kraanwerken en kraanverhuur (ze beschikken over 3 telescopische kranen van 70, 90 en 130 ton), verhuurt containers tot 30m³, verzorgt de plaatsing van prefab elektriciteitscabines, en doet tot slot ook uitzonderlijk vervoer met de nodige vrachtwagens en diepladers.

www.beirnaertfilip.be