Nieuwe naam, logo en huisstijl voor Baker Tilly

Nieuws over Baker Tilly

Vanaf 28 januari 2019 gaat Baker Tilly Belgium kortweg als Baker Tilly door het leven. Deze naamsverandering is het gevolg van een wereldwijde “rebranding”-strategie van het internationale netwerk waartoe Baker Tilly behoort. Baker Tilly International lanceerde in december van vorig jaar een nieuw logo, een nieuwe huisstijl én één merknaam voor de meeste landen, ‘Baker Tilly’ dus. Sinds 28 januari is België aan de beurt.

Baker Tilly

Overal op deze vernieuwde website vindt u het nieuwe logo. Voor het nieuwe symbool dat onderdeel uitmaakt van dit logo deden we inspiratie op in de natuur, in de (groei)ringen van een boom. Groei, dat is het hart van onze business. De groei van onze klanten, dat is waarvoor wij werken.

Now, for tomorrow

Deze nieuwe slogan vat onze ambitie samen. Vanuit onze roots, ervaring en ambities werken wij vandaag aan uw toekomst. Wij blijven in ontwikkeling voor uw succes: een bron van kennis, advies en oplossingen. Zo helpen wij u groeien.

Baker Tilly bouwt verder op alles wat we in België in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd: langdurige relaties met onze klanten, lokale betrokkenheid én verregaande expertise en ervaring in ons vak.

Wij blijven in beweging en hebben een sterke drive om onze klanten te helpen groeien en ontwikkelen. Dat doen wij door vandaag de gesprekken met u aan te gaan, die morgen het verschil maken. Wij kijken vooruit en zien dat onze klanten steeds meer internationale vraagstukken hebben. Een krachtig internationaal netwerk met lokale betrokkenheid: het beste van twee werelden vindt u bij ons in één partner. Wij werken samen, altijd vanuit onze vertrouwde en betrouwbare aanpak. Wij grijpen vandaag de kansen die u morgen succesvol maken.

Stilstaan is geen optie, morgen begint nu.

De naamswijziging van Baker Tilly Belgium naar Baker Tilly verandert dus niets aan de hoge eisen die wij hanteren in onze dienstverlening naar onze klanten. Maar in uw contact met ons wijzigen vanaf 28 januari 2019 wel een paar praktische zaken.

Onze e-mailadressen zijn nu: eerstelettervoornaam.familienaam@bakertilly.be. De telefoonnummers van onze vestigingen blijven hetzelfde.

Ook de domeinnaam van onze website is aangepast én hij werd meteen in een nieuw jasje gestoken.