Tweedelig webinar: De impact van de CSRD op grote en kleine ondernemingen

De duurzaamheidsrapportering (CSRD) komt er nu echt aan. En dat heeft gevolgen voor elke onderneming, groot en klein​.

In twee webinars tonen we wat dit in de praktijk voor u betekent. Verwacht heldere tips, bruikbare adviezen en concrete inzichten voor zowel rapporteringsplichtige als niet-rapporteringsplichtige ondernemingen.

Deel 1: In de schoenen van een CSRD-rapporteringsplichtige onderneming

In het eerste deel duiken we in de realiteit van ondernemingen die verplicht zijn om een duurzaamheidsrapport af te leveren. We belichten welke stappen u moet doorlopen tijdens een duurzaamheidstraject en bekijken vooral hoe uw inspanningen kunnen bijdragen aan de groei en veerkracht van uw onderneming.

Deel 2: Het belang van de CSRD voor KMO's

Het tweede webinar richt zich op kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) die niet moeten rapporteren. Ook voor deze groep is het essentieel om voorbereid te zijn op de impact van de duurzaamheidsregelgeving. We bespreken welke directe en indirecte gevolgen deze wetgeving heeft voor uw bedrijf, wat u als KMO kunt verwachten en hoe u zich best voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. Ook hier belichten we de impact op uw competitiviteit en economische weerbaarheid.

Een duurzaamheidsstrategie op maat van uw onderneming?
 

Ons team van experts staat klaar om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap van dit cruciale proces. Neem contact op met Philip Dooms, Partner ESG & Sustainability.