Olivier Willems
Partner Corporate Finance

T: +32 472 504 888

Olivier stuurt als Partner het Corporate Finance team aan. Hij adviseert ondernemers en (inter)nationale investeringsfondsen bij aan- & verkoop trajecten. Daarnaast is Olivier hoofd van de internationale EMEA Corporate Finance community.

Olivier Willems 2023 - cirkel

Ik werk dagelijks samen met een handvol klanten die veelal in evenveel verschillende sectoren actief zijn. Ik ben in contact met zowel KMO-bedrijfsleiders als met het management van multinationals of investeringsfondsen. Deze diversiteit zorgt ervoor dat ik elke ochtend met een glimlach vroeg op kantoor te vinden ben. 

Daarnaast ben ik bezig met de nationale- en internationale uitbouw van de Corporate Finance tak binnen Baker Tilly. Sinds midden 2019 sta ik aan het hoofd van de EMEA Corporate Finance Community (Europa, Middle-East & Africa). Een internationale rol die ik er met plezier bij neem omdat dit toegevoegde waarde creëert voor onze klanten.

In m’n vrije tijd geniet ik van een barbecue met het gezin, familie en vrienden. En wekelijks probeer ik met de mountainbike een tocht door het Pajottenland te maken.

Werkte eerder aan onder andere: 

  • Diverse aankooptrajecten in de TICC markt (Testing, Inspectie, Certificering en Compliance)
  • Diverse aankooptrajecten voor investeringsfondsen/family offices (voeding, chemie, bouw,...)
  • Verkoopadvisering van diverse ondernemingen aan buitenlandse multinationals (IT, productie, servicebedrijven,...) 
  • Verkoopadvisering van diverse ondernemingen aan strategische kopers (transport, logistiek, productie, recycling, engineering,...)
  • Diverse kapitaalrondes voor projectontwikkelaars