Tanja De Decker

Tax Partner / Gecertificeerd belastingadviseur

Tanja De Decker is sinds 2010 werkzaam voor Baker Tilly, als Corporate Tax Partner en reeds enige jaren full vennoot. In de voorbije jaren wist zij zich verder te specialiseren in adviesverlening omtrent Belgische en internationale fiscaliteit en transfer pricing. Haar focus ligt hierbij vooral op advies inzake vennootschapsbelasting aan KMO’s en internationale groepen actief in de dienstensector, productie en distributie, met bijzondere aandacht voor fiscale incentives voor innovatieve ondernemingen. Over de jaren heen begeleidde zij verschillende herstructureringen al dan niet met voorafgaandelijk akkoord van de rulingdienst.    

Tanja De Decker 2023 - cirkel

Tanja is van opleiding Master in de Handels- en Economische Wetenschappen (Internationale Betrekkingen), Master in de Handelswetenschappen (Accountancy) en Postgraduaat Fiscale Wetenschappen (Fiscale Hogeschool). Ze is erkend belastingconsulent sinds 2001. Voor haar carrière bij Baker Tilly was Tanja 13 jaar actief als fiscaal raadgever in de financiële sector, waar ze deel uitmaakte van diverse fiscale werkgroepen op Belgisch en internationaal niveau (waaronder fiscale werkgroepen bij Febelfin en OESO).

Daarnaast treedt Tanja regelmatig op als gastspreker op seminaries. Zij is tevens voorzitter van het EMEA Tax Committee van ons internationaal netwerk Baker Tilly International.

t.dedecker@bakertilly.be

LinkedIn profiel