Webinar Baker Tilly International: In pursuit of tomorrow

Add to Calender 2021-03-11 15:30:00 2021-03-11 15:30:00 Webinar Baker Tilly International: In pursuit of tomorrow | Baker Tilly 2020 heeft de globale economie grondig door elkaar geschud. Maar hoe kunnen we ons voorbereiden op de uitdagingen van de toekomst? https://www.bakertilly.be/nl/events/webinar-baker-tilly-international-pursuit-of-tomorrow Webinar, online Baker Tilly helpdesk@bakertillybelgium.be Europe/Brussels public
Einde voorzien rond
Webinar, online

Inschrijven

2020 heeft de globale economie grondig door elkaar geschud. Maar hoe kunnen we ons voorbereiden op de uitdagingen van de toekomst?

Kevin Gaskell gelooft erin dat gewone mensen buitengewone resultaten kunnen behalen als ze geloven in het doel dat ze willen bereiken en als ze de kans hebben om hieraan bij te dragen .

Hoe ziet leiderschap eruit in een uitdagende markt? Hoe kunnen we creativiteit stimuleren in een tijd van digitale chaos? Hoe kunnen we organisaties inspireren en nieuwe energie geven? Kevin zal deze en meer vragen beantwoorden

in pursuit of tomorrow

Spreker

Kevin Gaskell heeft een ongelooflijke loopbaan achter de rug binnen ondernemen. Hij is een gekwalificeerd ingenieur, heeft een MBA voltooid, heeft als ondernemer verschillende internationale bedrijven opgebouwd van niets meer dan een goed idee.

Daarnaast vindt hij nog altijd de tijd om de Mount Everest te beklimmen en rond te trekken in de Noord- en Zuidpool.

kevin gaskell

Hij is de auteur van “Inspired Leadership: How You Can Achieve Extraordinary Results in Business.”

Inschrijven