Baker Tilly International is "Network of the Year 2016"

Persbericht

Baker Tilly International ontving recent de prestigieuze ‘Network of the Year’ award uitgereikt in het kader van ’The Accountant & International Accounting Bulletin (IAB) Awards 2016’.

Baker Tilly International Network of the year award 2016


Een onafhankelijke jury van internationale autoriteiten uit de accountancy en financiële wereld kent deze award jaarlijks toe aan het netwerk dat het afgelopen jaar een winstgevende groeistrategie kon voorleggen én zich wist te onderscheiden op een aantal belangrijke strategische en operationele gebieden. De industrie erkent dit netwerk ook tegelijk als een gerenommeerd merk dat consequent hoogstaande kwalitatieve professionele diensten levert.

De ‘Network of the Year’ award straalt ook af op Baker Tilly Belgium, als onafhankelijk lid van Baker Tilly International, aangezien de award toegekend wordt op basis van de werkings- en bedrijfsfilosofie van de hele groep. Baker Tilly International is wereldwijd overigens het 8e grootste netwerk van organisaties die actief zijn in accounting, auditing en consulting.

Met 140 medewerkers en 6 vestigingen (Aalst, Zele, Berlare, Melle (Gent), Brussel en Luik) leveren de multidisciplinaire teams van Baker Tilly Belgium alvast proactief maatwerk en geïntegreerde diensten op het vlak van boekhouden, accountancy, fiscaliteit, audit, bedrijfsrevisoraat, M&A, en corporate consultancy. Baker Tilly Belgium combineert daarbij de kwaliteit en de kracht van een internationale speler met de persoonlijke aanpak en de prijs van een lokale speler.

Baker Tilly Belgium is door VLAIO bovendien erkend als Advies-dienstverlener in het kader van de KMO-portefeuille.  

Niet voor publicatie:
• Perswoordvoerder: Peter Weyers, p.weyers@bakertilly.be, 09/272 72 10
• Backup: Phibo press communication, philip@phibopress.com, 0477 24 64 43
Uitgebreid achtergronddossier beschikbaar op aanvraag.