Vastgoedinvesteringen in het buitenland

Add to Calender 2021-04-08 12:00:00 2021-04-08 12:00:00 Vastgoedinvesteringen in het buitenland | Baker Tilly De voorbije jaren hebben Belgen veel geïnvesteerd in vastgoed in het buitenland. De coronaperiode heeft die tendens nog wat versterkt. In deze opleiding krijgt u een overzicht van de basisprincipes die u moet in het oog houden bij vastgoedinvesteringen in het buitenland, zowel op het vlak van inkomstenbelastingen, vermogensbelasting als voor schenk- en erfbelasting. https://www.bakertilly.be/nl/events/vastgoedinvesteringen-het-buitenland-2 Webinar, online Baker Tilly helpdesk@bakertillybelgium.be Europe/Brussels public
Einde voorzien rond
Webinar, online

De voorbije jaren hebben Belgen veel geïnvesteerd in vastgoed in het buitenland. De coronaperiode heeft die tendens nog wat versterkt.

In deze opleiding krijgt u een overzicht van de basisprincipes die u moet in het oog houden bij vastgoedinvesteringen in het buitenland, zowel op het vlak van inkomstenbelastingen, vermogensbelasting als voor schenk- en erfbelasting.

Aansluitend gaan we dieper in op de investeringen in enkele landen waar vandaag wel vaak wordt geïnvesteerd: Frankrijk, Spanje en Portugal.

Doelgroepen

  • Vastgoedbemiddelaars
  • Vastgoedpromotoren
  • Bedienden
  • BIV-stagiairs

Spreker

Dany De Decker, Partner / Fiscaal accountant

Locatie: webinar, online