Baker Tilly International wint de titel 'TOP NETWORK 2018'

Nieuws over Baker Tilly

Het Internationaal accountancy magazine Global Accounting Insights heeft in haar recentste uitgave haar jaarlijkse ranking 2018 bekend gemaakt van beste internationale accounting netwerken.

In de categorie Mid-Market gaat de overwinning naar Baker Tilly International.

Voor de opmaak van deze rangschikking werden de internationale accounting netwerken beoordeeld in welke mate zij aan hun leden tools ter beschikking stellen om hun klanten optimaal te dienen en bijstand te verlenen aan hun leden in hun groei.

Er werd tevens gepeild naar de tevredenheid van de leden over het netwerk. 

De rangschikking is anders dan andere “best of” lijsten doordat er niet gefocust wordt op omzet of andere financiële criteria, maar probeert de effectiviteit van de netwerken te meten in de diensten die zij leveren aan haar leden.

Ranking BTI award

 

 

De noden van de kantoren, lid van een netwerk, worden steeds complexer. Kwaliteit en connectiviteit met de andere leden uit het werk zijn basiselementen, maar daarnaast is er steeds meer nood aan tools die lokale kantoren helpen in het uitvoeren van multinationale opdrachten.

Nieuwe technologieën scheppen nieuwe opportuniteiten voor accountants. Belangrijk hierbij is te zien hoe netwerken een antwoord bieden op deze veranderingen en hiertoe een oplossing bieden aan hun leden en hun klanten.

Netwerken die continu uitkijken om hun leden bijkomende toegevoegde waarde te bieden door hen bij te staan in het oplossen van de noden van hun klanten, creëren de juiste opportuniteiten om te kunnen groeien en de klanten optimaal te bedienen.

Om te kunnen deelnemen aan internationale opdrachten speelt het netwerk een belangrijke rol.

Wereldwijde aanwezigheid van lokale leden in de belangrijke economische sectoren is hierbij een eerste vereiste. Daarnaast is het belangrijk dat een netwerk een efficiënt systeem heeft voor het deelnemen aan tenders en opdrachten waarbij haar leden dezelfde door de markt herkende benaming dragen.

Netwerk conferenties zijn op hun beurt belangrijk voor het samen brengen van technische kennis en het ontwikkelen van gemeenschappelijke business. Ook interne kwaliteitscontroles zijn noodzakelijke opdrachten voor een netwerk om een globaal kwaliteitsniveau over de diverse landen heen te verzekeren aan de klanten voor multinationale opdrachten.

Het is dan ook een bijzonder mooie erkenning voor de inspanningen van het Baker Tilly International netwerk en haar leden, dat zij bij Global Accounting Insights voor 2018 de prijs hebben gewonnen van beste Internationaal Netwerk in de categorie Mid-Market (waarin Big 4 kantoren worden uitgesloten).

Klik hier om het volledige artikel in Global Accounting Insights te bekijken.