Baker Tilly opent nieuw kantoor in Waregem

Persbericht

Vanaf 1 september 2023 kunnen ondernemers ook terecht in het nieuwe Baker Tilly kantoor in Waregem. Het nieuwe kantoor is de 7de locatie van Baker Tilly, gespecialiseerd in accountancy, audit, consultancy, corporate finance, vermogens- en successieplanning en ESG.


De opening van het nieuwe kantoor is een logische strategische stap in het groeiverhaal van Baker Tilly. “Het aanboren van nieuwe regio’s is voor ons een waardevolle manier om onze groei te versterken. In West-Vlaanderen zijn we momenteel nog minder bekend. Waregem vormt een goede uitvalsbasis om aan schaalvergroting te doen binnen de rest van West-Vlaanderen. Op deze manier kunnen we onze aanwezigheid verder uitbreiden binnen Vlaanderen”, beaamt Peter Weyers, partner bij Baker Tilly.

“Ook voor onze West-Vlaamse collega’s van Baker Tilly is de opening van het kantoor in Waregem een voordeel. Er is momenteel plaats voorzien voor een 15-tal collega’s die in een aangename werkomgeving en in alle comfort dichter bij huis kunnen werken.”

Multidisciplinair en persoonlijk advies

Binnen Baker Tilly staat een persoonlijke aanpak centraal. Een goede bereikbaarheid en lokale kantoren spelen hierin een belangrijke rol. “Het kantoor in Waregem ligt vlakbij de autosnelweg en is dus gemakkelijk bereikbaar voor onze klanten. Door deze centrale locatie kunnen we ondernemers in West-Vlaanderen nog beter van dienst zijn”, zegt Michèle Van Maele, partner kantoor Waregem.

Binnen de vestiging van Waregem kunnen ondernemers terecht voor de volledige dienstverlening rond accountancy, audit, overnames, fusies, vermogens- en successieplanning, ESG … “Een multidisciplinaire aanpak vormt de kern van onze dienstverlening. Ook binnen onze Waregemse vestiging bieden we deze uitgebreide service aan. Collega’s uit al onze afdelingen zullen hier ondernemers ontvangen en verder adviseren.”

Het adres voor het nieuwe kantoor is Anzegemseweg 28 bus 23, 8790 Waregem. Telefonisch is het kantoor bereikbaar op + 32 9 272 72 10. Een afspraak maken kan telefonisch of via de website.

Over Baker Tilly
Baker Tilly is gespecialiseerd in accountancy, CFO-as-a-service, ESG & Sustainability, fiscaal advies, juridisch advies, audit, waarderingen, bedrijfsrapportering, bedrijfsoverdracht, familiale planning, successieplanning, advies voor vastgoedaankoop in Spanje, HR consultancy services. De groep heeft vestigingen te Aalst, Brussel, Gent (Melle), Luik (Soumagne), Mechelen, Waregem en Zele en telt 200 medewerkers. 
Baker Tilly heeft de nodige slagkracht voor een optimale dienstverlening via multidisciplinaire teams, maar is tegelijkertijd kleinschalig genoeg om persoonlijk maatwerk te bieden. De kwaliteit en de kracht van een internationale speler, én de persoonlijke aanpak en prijs van een lokale speler: dat is Baker Tilly. Baker Tilly België is lid van het Baker Tilly netwerk dat tot de tien grootste van de wereld behoort en actief is in accountancy, audit, consultancy en corporate finance. Het netwerk stelt 41.000 mensen tewerk en heeft 703 kantoren in 145 landen.

Meer info over Baker Tilly:

www.bakertilly.be - www.bakertilly.global

Niet voor publicatie:

  • Perscontact: Peter Weyers, p.weyers@bakertilly.be, 09 272 72 10